resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 1040
    hiçbirşey bilmeyen bir çocugun eline versen şu kadroyu kendisinden daha mantıklı bir kadro çıkartır sahaya.

    umut edilecek , sabır gosterilecek bir durum yok ortada. neden mi?

    - kardeşim sen, deneme yapacaksan bunu arsenal deplasmanında mı yaparsın ?
    - lig başka avrupa başka her maç başka adamlarla olmadıgını geçen sene gorduk neden tekrar ediyorsun hiç mi sormadın mancini'ye?
    - galatasaray teknik taktik arayış yaptıgınız bir labaratuar mı?
    - neden ısrarla, süratli kanatları olan takımlara 3-5-2 oynarsın? melo'yu hem orta sahadaki gücünden edersin, hem de ağır haliyle geride mermi gibi hızlı adamları kovalatırsın?

    yok arkadaş bu adam hoca falan değil. hasbelkader tesadüfen 2012 'de başarılı olmuş tamam.en basit kurallar bunlar. umut edilecek birşey yok.

    lan erciyes maçında bile orta sahayı yekta-sneijder ile tutsan 4 tane yeriz..süratli arsenal forvetine 3 lü defans ve ağır melo 'yu en geriye koyan bir adam teknik direktör falan olamaz. bu kadar net. net oğlu net. kimse bana "ama italya milli takımı :(" demesin, bu adam cidden futbolu bilmiyor.

    lan bu buraktan topçu olmayacağını sağır sultan gördü adam hala ileride tek kişilik ordu rambo gibi burak'ı bırakıyor. pandev'le beraber oynatacaktın madem, neden provasını yapmadın sivas maçında? ve hatta sivas maçında patlayan 3-5-2 yi neden arsenal'de deniyorsun?
App Store'dan indirin Google Play'den alın