resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6768
    1 ekim 2014 arsenal galatasaray maçında welbeck'in yaptığı koşuların kaçın yaptı? ya da burak mertesacker'i bire birde yakasa welbeck gibi tüm vücudunu kullanarak ekarte edebilecek miydi?

    kendisi 27 yaşından sonra forvet oynamaya başlamış ve üç yıl ortalığı alt üst etmiştir saygım büyük ama burak şu an tüm numaraları çözülmüş bir boksör gibi. korkmadan savunma çizgisini ileri çıkar -çünkü asla yalancı koşu yapmaz- iki kere ofsayta düştükten sonra biraz sert oyna burak knockout. bu seviyede forvet olabilmek için sadece defansın arkasına sarkmaya çalışmak yetmez. 1 ekim 2014 arsenal galatasaray maçında kötü ortalar yaptık tamam ama bu adam kaç tane ön direk koşusu yaptı. sürekli savunmanın arkasında seker de vururum diye bekliyor. şampiyonlar ligi'nde sektirmiyorlar işte.

    bir forvetin en önemli görevlerinden biri ön direk koşuları sen ön direğe koşup rakibinden bir adım önde olursan vurursun. zaten o koşu sayesinde stoperleri öne çekersin arkanda alan açılır ortayı açanın pas tercihine göre arkadaşların pozisyona girer.

    burak 2012 2013 sezonunda kafa vuruşu top sürme koşular konusunda önceye göre çok daha olumlu işler yaptığı için bu kadar gol attı şampiyonlar liginde. şu an tek meziyeti savunma arkasına sarkmak olan burak rakip takım için savunulması çok kolay bir forvet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın