resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6752
    kendisinin oyun olarak eksik olan yonlerini onu cok sevenler de, ondan nefret edenler de biliyor. burak topu ilk anda kotu kontrol ediyor. dengesini yitirebiliyor ve eliyle koluyla fazlaca oynuyor. kendisinin oyun olarak harika olan yonlerini de onu cok sevenler de, ondan nefret edenler de biliyor. cok suratli, savunma arkasina deli gibi sarkiyor ve bir anda karsi karsiya kalabiliyor ve bir maçta olmayacak sayida sprint atabiliyor, fiziksel olarak ve kondisyon olarak ust duzeyde. onun disinda ortalamanin epey ustu bir ayak ici ve ortalamanin epey alti diger turlu vurus ozellikleri var.

    burak turkiye'de futbol oynayan yerli oyuncular icinde kendisi icin en buyuk bonservis ucreti onerilmis olan futbolcu. lazio ona 15 milyon euro onerdi ve bu oneri o gun icin galatasaray kamuoyunca yetersiz bulundu (bence iyi teklifti, soktugumun yabanci sinirlamasi olmasaydi cogunluk da boyle dusunecekti). bu adam bizim 40 yilda bir cikarabildigimiz bir cevher yani. bu yasinda hala daha avrupa'ya satabilecegimiz tek mamulumuz. selçuk ondan yetenekli mi? evet oyle. ikisinin de tavan performanslari baz alindiginda selçuk'u sanirim hepimiz tercih ederiz ama avrupali etmez zira selçuk'un burak gibi bir temposu asla olmadi ve olamayacak. burak'ta olan bu: tempo.

    simdi bu adam bizim kadromuzda. ne yapacagiz? ona destek olacagiz. kara kasi, kara gozu icin degil. galatasaray'in forveti oldugu icin. o da, en kotu oynadigi macta dahi gosterdigi sekilde, bizim armamiz icin ugrasacak. ugrasiyor da. olmuyor bazen ama ugrasiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın