• 20717
    "her galatasaraylı gibi ben de galatasaray’ın arsenal’i yenmesini bekliyorum, istiyorum ve umut ediyorum. inşallah alnımızın akıyla döneriz" ifadelerini kullanırken, perşembe günü teslim etmesini istediği listesi hakkındaki soruda ise sır vermedi. yalman, "listeyi önce divan kurulu’na takdim edeceğim, bundan önce de bir şey söylemeyeceğim. söylentileri kimse çok da kabul etmemeli"

    "bunun yanında da galatasaray’ı bekleyen problemler var; mali durumlar var, bununla ilgili açılımları tamamladık, kimsenin endişe etmesine gerek yok"

    galatasaray avrupa’dan men edilir mi?

    "endişe verecek durum olduğunu zannetmiyorum, hazırlıklarımızı yaparken buna göre tedbirler alıyoruz. galatasaray’da göreve gelen insanlar nasıl problemlerle karşılaşacaklarını bilirler, tedbirini de buna göre alırlar. ama asıl önemlisi; galatasaray neden böyle bir ihtiyaçlar işine girdi, bunu tespit etmek önemli. bizim bu konudaki tespitlerimizi ise daha sonra paylaşabiliriz"

    "cemal galatasaray’a da layik bir isim"

    "cemal benim de sevdiğim bir arkadaşım, galatasaray’a da layık bir isim. onun da galatasaray’ın problemleriyle ilgilenmeyi tercih ediyor olması, beni memnun eder".

    prandelli’ye bomba mesaj: "sözleşmeyi ünal’la imzalamadi"

    "neden böyle söylediğini bilmiyorum ama prandelli’nin mukavelesi ünal’la değil, galatasaray’la. böyle bir şeyi konuşmak bile bugünün konusu değil"

    kimseye mustafa denizli’yi göreve getireceği hakkında bir şey söylemediim. "bugün prandelli galatasaray’ın mukaveleli antrenörü, bunun hakkında konuşacak bir durum da yok. şu anda ben seçilirsem de devam edecek görüntüsü var" diye konuştu.

    "g.saray için şampiyonluktan başka hedef olmaz"

    "mücadeleye çıkan bir takım için ilk müsabakası önemlidir, önündeki maçları teker teker kazanırsa hedefine ulaşır. bugün arsenal, daha sonra da lig maçı düşünülmeli. galatasaray da bunları teker teker geçecek kuvvet ve beceriye sahip"
    "galatasaray için şampiyonluktan başka bir hedef olmaz, şampiyonlar ligi’nde de böyle" ifadelerini kullandı.

    kendi önderliğinde listeye sicak

    "pozitif bakarım, çünkü birlik beraberlikten önemli bir şey yoktur" dedi.

    "galatasaray’da kriz durumu var"

    "galatasaray’ın içinde olduğu durum seçim ortamı değil, galatasaray’da kriz durumu var. galatasaray’da hiçbir görev yerde kalmaz. kimse galatasaray’da mecburen bir şey de yapmaz, o hallere düşmüş bir kulüp değil" diyerek hem seçim ortamını, hem de aday olmasını önemli bir mesajla yorumlayan yalman, sözlerini şöyle noktaladı; "camia endişe etmesin, güvensin, inansın ve kenetlensin… galatasaray’ın ihtiyacı olan şu an sadece birlik beraberlik. galatasaraylılık duruşunu bugünlerde yeniden göstermeliyiz"

    alp yalman
App Store'dan indirin Google Play'den alın