• 20710
    "idmanlarda yardımcı hocamla birlikte bu pozisyonlara çok çalışıyorduk. maçtan önce fenerbahçeli taraftarlar oğuzhan ile dalga geçiyorlardı. biz de 'nasıl onlara karşılık veririz' diye konuşuyorduk. fenerbahçeliler o maçta anneme küfür etmişlerdi, annem de stattaydı. stadı terk etmek zorunda kaldılar. bu duruma çok üzülmüştüm"

    "çok şükür rüyam gerçekleşti"

    "sezonun ilk maçıydı. taraftarlarımızın büyük desteği vardı. bu maçta gol atacağımı ve kartal pozu vererek gol sevinci yaşayacağımı rüyamda görmüştüm. hatta tesislerde hoca kadroyu açıklarken ben dalmış bunu düşünüyordum. veli'ye de gördüğüm rüyayı anlattım. çok şükür rüyam gerçekleşti"

    "stadımızı çok özlüyorum. çok etkili bir taraftar topluluğumuz var. onlara çok ihtiyacımız var. onlar yanımızda olduğu sürece maç kaybetmeyiz" ifadelerini kullandı.

    "fenerbahçe'ye attiğim gol hayatimi değiştirdi"

    "stada giderken taraftarlarımız müthiş bir şekilde destek veriyordu. otobüste bütün takım arkadaşlarım taraftarlarımızın oluşturduğu atmosferi seyrediyordu. kaptanımız ibrahim toraman, 'gerçek beşiktaşlı olmak için gol atıp taraftarlarımızı coşturmalısın' demişti. o maçtan önce birçok kişi gol atacağımı söylemişti. fenerbahçe'ye son saniyede attığım gol hayatımı değiştirdi. insanların bana bakışları değişti. o golden sonra gerçek olcay şahan oldum"

    olcay şahan
App Store'dan indirin Google Play'den alın