• 20691
    "onlar da iyi takım, ingiltere’nin köklü kulüplerinden biri; fakat biz de şampiyonlar ligi tecrübesi olarak, oynadığımız maçlar olarak iyi performans gösteriyoruz. tabii ki zor olacak; ama oraya çıkarak elimizden gelenin en iyisini göstereceğimize inanıyorum." dedi.

    şampiyonlar ligi'nde oynamanın kendisine ayrı bir mutluluk verdiğini de kaydeden olcan adın, "tabii ki şampiyonlar ligi’nde oynamak, benim için ayrı bir mutluluk ve gurur olacak. daha önceki takımlarımda kadroda bulunmuştum; ama oynama fırsatı bulamamıştım. inşallah oynama fırsatı da bulurum ve elimden gelen mücadeleyi gösteririm." ifadelerini kullandı.

    "biz galatasaray'ız, her zaman avrupa'da başarılar kazanmışızdır." diyen başarılı futbolcu, "her zaman oynadığımız futbol ön plandadır. oraya gittiğimizde de hiçbir çekincemiz, kaygımız olmayacak. galatasaray’a yakışacak bir futbol oynayacağımızı düşünüyorum. biz gerçekten iyi bir takımız, iyi oyunculara sahibiz. oraya da çıkarak elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz."

    "bize yansıtılmak istenen şeyler oluyor. biz büyük bir aileyiz. buradaki çalışanlarla, taraftarlarımızla büyük bir aileyiz. bu ailenin içinde herkes birbirini seviyor, saygıyla yaklaşıyor birbirine. en önemlisi de bu bence. böyle olduğu sürece, istedikleri kadar bizi dışarıdan yıldırmaya çalışsınlar, eleştirsinler, önemli değil. bu baskılar, bizi daha da büyütüyor ve birbirimize kenetliyor. biz, çok büyük bir aileyiz. ve bu aile içindeki herkes de birbirini çok seviyor."

    olcan adın
App Store'dan indirin Google Play'den alın