• 20683
    fenerbahçe teknik direktörü ismail kartal takımdaki sorunun ne olduğunu bilmiyor. sorun ne sorun saha içi olarak fenerbahçe - galatasaray maçında emre belözoğlu ayağında 6.5 dakika top tuttu. normalde bir oyuncu alex 2.2,5 dakikada top tutardı. 4 görülebiliyor ama 6.5 dakika olmaz. 40-45 dakikada bir oyuncunun ayağında bu kadar top kalırsa sıkıntı oluyor. bu oyuncuyu çıkartınca bina yıkılır. dün 60-65 dakika topla oynadı fenerbahçe ama olmadı.

    ersun yanal'ın planı şuydu. rakibi nasıl deleceğim, iki kanat bekimi orta sahalarımdan birisini stoper yapacağım. kalan iki isim gezdirecek topu... kuyt ve sow, caner ve gökhan'a hem yer açmaları hem de onlar yokken yerlerine bakması lazımdı. kuyt ve sow'un golleri tersten gelen toplarla gol yapıldı. neden açıyorlar rakibi ve savunmayı oyundan kopartıyorlar. 3 santrafor gibi oynuyorlar ama rakibin içinde duruyorlar. rakip için bunu durdurmak çok kolay... topu kolay kaybediyorlar ve 3 pas sonrasında gole gidiyor.

    "emenike dedi ki git tenis oyna" sonra özür diledi. sow kiloluydu, oynayamazsın dedi, sen bana defans içinde lazımsın dedi. salih ya herkesin prensi dakika bulamadı.

    şimdi öyle değil çalışamasan da oynuyorsun. geçen sezon ikna olmuştu oyuncular biz çalışmazsak bu hoca bizi oynatmayacak diye... şimdi çalışan da oynuyor formsuz olan da...

    ersun yanal gittiğinden beri fenerbahçeli oyuncular rahatladı. iyi polis kötü polis vardı. ersun yanal kötü polisti ve oyuncular ona karşı birleşmişti. kenetlenmiş bi takım vardı ve dışarıda kalırlarsa forma giyemeyiz endişesi duyuyorlardı. emre o yüzden sezon başında detoks yaptı. takımın genelinde büyük bir düşüş var...

    mehmet demirkol
App Store'dan indirin Google Play'den alın