• 20659
    "ligdeki sivasspor maçına aslında çok iyi başladık ama şanssız bir dönen topla gol yedik ve biraz stres yaşadık ama maçı kazanmasını bildik. ihtiyacımız olan bir 3 puandı. sivasspor galibiyeti bizim için önemliydi, darısı arsenal maçına. hem taraftarımız hem de bizler için motivasyon adına ihtiyacımızı olan galibiyetler"

    "aynı formaları terletiyoruz, aynı arma için mücadele ediyoruz, hepimizin kalbi aynı anda atıyor. golden sonraki sevinç hakikaten görülmeye değer. biz kulübedeyken arkadaşlarımızın bizlere doğru koşması inanılmazdı. şu an bile tüylerim diken diken oluyor. bundan sonra da hep birlikte olacağız"

    "taraftarımız, takım içinde yerli yabancı ayrımı olduğuna itibar etmesin. biz içeride bir aileyiz. hiçbir şekilde aramızda sorun yok. ufak tefek problemler yaşanabilir ama yerli yabancı ayrımı şeklinde değil. yerliler kendi içinde de sorun yaşayabilir. karı ile koca arasında bile kavga olabiliyor. bunlar çok normal. hepimiz farklı karakterlerde oyuncularız. sorunları içimizde her zaman çözüyoruz ve her daim kardeş gibi yaşıyoruz."

    "arsenal maçını kazanacağız''

    "arsenal maçı için oraya gidip, 3 puanı alıp, geri geleceğiz inşallah. çok güzel bir atmosfer oluyor. şampiyonlar ligi müziği çaldığında, moraliniz bozuk olsa bile düzeliyor. yüzünüze bir gülümseme geliyor, tüyler diken diken oluyor. hiçbir şekilde orada sorun yaşayacağımızı zannetmiyorum. arsenal maçında galip geleceğiz"

    yekta kurtuluş
App Store'dan indirin Google Play'den alın