• 6
    türkiye gerçeğidir.

    kendi vatan toprağını bombalatma ve türbendeki askerlerini öldürme planlarının tapeleri medyaya düşer ciddiye alınmaz, milyarlarca dolar yolsuzluk yaptığına dair tapeler medyaya düşer ciddiye alınmaz, terörist başıyla kanunun izin vermediği pazarlıklarının tapeleri düşer ciddiye alınmaz, birilerinin medyayı kontrol altına alıp halkın haber alma ve ülke içinde yaşanan doğruları bilme özgürlüğünü elinden aldığını kanıtlayan tapeler medyaya düşer ciddiye alınmaz, yurt dışındaki terörist örgütlere silah kaçakçılığı tapeleri medyaya düşer ciddiye alınmaz...

    ama ünal aysal'ın eşinin evi terkettiği, sneijder'in karısını aldattığı yolundaki kimden geldiği belirsiz haberlerle ilgili asılsız olduğu açık iddialar ortaya atılır ve bütün medya günlerce haber yapar.

    bana göre herşeyin en kötüsüne layık bir ülkeyiz. bence doğal seleksiyonun türk insanını eleme vakti çoktan gelip geçmiştir. bu kadar cahil ve aptal bir toplumun hayatta kalma hakkı yok.
    önümüzdeki 5 sene içerisinde bu memleketten siktirolup gitme planları yapıyorum. gidip modern bir ülkede asilimile olucam amk.
    elimde fırsatım varken almanya'da kalmayan beynimi sikeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın