• 20621
    "iyi oynuyoruz, iyi takımız, iyi oyuncularımız var ama puan olarak düşündüğümüzün gerisinde kaldık."

    "umarım rizespor maçı ile başlayacak galibiyet serimiz arkası gelecek şekilde olur. takımımız geldiğim günden bugüne her geçen gün olumlu işler görüyorum ama sonuçların da bize katkı yapmasını bekliyorum. aynı iyi oyuna devam edeceğiz. daha iyi sonuçlar almamız için neler yapmamız gerektiğini oyuncularımızla paylaşıyoruz. kendi sahamızda puan kaybımız olumsuz oldu. birisini alsaydık ligdeki yerimiz ve puan durumumuz farklı olacaktı. oyuncu arkadaşlarımızın iyi niyetinden ve gayretinden endişem yok. aynı oyun anlayışını devam ettireceğiz, ligde herkesin beğeni ile izlediği bir bursaspor'u göstereceğiz. taraftarın gurur duyduğu bir takımı oluşturacağız taraftarı da sahaya çekecek başarılar almak istiyoruz. passolig'inde etkisi var ama bizim daha çok çalışmamız gerekiyor. buna devam edeceğiz."

    "onlar da kazanmak istiyor. kıran kırana çok sert bir maç olacaktır. zaten hiçbir maç kolay olmayacaktır. bizim önceki maçlarımız da zordu, bunlarda zor olacaktır. biz her maça üç puan için çıkıyoruz. bu anlayışı ile oynuyoruz." diyerek, şöyle devam etti:

    "rizespor maçı da bunlardan biri olacaktır. güzel maç olmasını bekliyorum. iyi hocaları var, zaman zaman iyi maçları da var. oyun olarak bizim istikrarımız var ama kazanma sıkıntımız var. belki tecrübe olarak galatasaray ve beşiktaş'a karşı bunu sağlayamadık. ama bizim de kazanacağımız maçlar geldi. seri olarak kazanacağımız maçların geldiğini düşünüyorum. beşiktaş karşısında iyi kapanan ve çabuk çıkan bir takım görüntüsü vardı. iyi oyuncuları var, öndeki oyuncuları hareketli, etkili. mutlaka kazanmak isteyen bir takım olarak oynayacağız."

    "bakambu sakatlanmıştı, bugün deneyeceğiz, fernandao dün idmana katıldı iyi durumda. civelli'nin dişi kırıldı, olumsuzluğu olmadı. bir eksiğimiz görünmüyor şuanda. ozan idmanlara katıldı, geçen hafta ferhat katılmıştı. kim görev alırsa alsın bu maçı kazanmak istiyoruz."

    uefa'nin cezasi

    "ben televizyon izliyordum odada, inceleme ile ilgili aldığım bilgiye göre, şuan aksayan bir şey yok. bu konuda yönetimden birinin açıklama yapmasında yarar var. kamuoyunda algı iyi bir algı değil. bir çok kulüpte bunlar yapılabilir. açıklama yaparlar, rutin bir incelemeymiş."

    "harun'un daha iyi olmasi gerekiyor"

    "harun'un çalışmasından memnunum ama daha iyi olmasını bekliyorum, o da bilsin bunu. frey iyi kaleci ama yaş itibariyle ve sakatlık itibariyle sıkıntıları var. beklenenin altında kaldı, antrenmanda çalışıyor. yabancı sayısını mümkünse orta alanda ve hücumda kullanmak istiyorum."

    şenol güneş
App Store'dan indirin Google Play'den alın