• 196
    --- alıntı ---

    galatasaray’da balıkesir maçıyla beraber prandelli’ye yönelik eleştirilerin dozu arttı. sizce italyan nerede yanlış yapıyor?

    bilal, galatasaray’da kötü gidişi sadece prandelli’yi bağlamak doğru değil... hadi prandelli tepeden tırnağa hatalı, takımı kötü oynatıyor. peki “yavaş oynayın , tempo yapmayın, hızlı hücum etmeyin” diye de prandelli mi söylüyor? hadi kötü oynadın; hırsın nerede, isteğin nerede, mücadele gücün nerede? ortada bir başarısızlık varsa, prandelli kadar, bu işin içine futbolcuları da katmak gerekiyor. ama bağırarak, çağırarak, onların ellerini-ayaklarını birbirine dolaştırarak değil... sözümün arkasındayım; florya düzelmeden, galatasaray düzelmez.

    galatasaray ileride drogba’yı arıyor mu? çünkü top tutamıyor göründüğü kadarıyla...

    bilal, drogba varken, iyi oynamıyordu ama potansiyel bir tehlikeydi. ileride top tutuyor, rakip savunmanın güvenini bozuyordu. bazılarının varlığı, yokluğunda belli olurmuş. drogba da öyle... hoca, olcan ‘ı kesti diye eleştiriliyor. ama olcan’ın florya ‘da takındığı tavırları duyuyoruz. iyi transfer yapmak, ilk on birde oynayacağın anlamına gelmez.

    kulübün girdiği seçim ortamından futbol takımı olumsuz etkilenir mi? seçimle ilgili öngörünüz nedir? bu kadar kısa sürede diğer adaylar hazırlanabilir mi?

    seçim ortamından takım etkilenir mi? çok profesyonel olsalar etkilenmezler. ama bizim ülkenin ortamında, olumsuz anlamda etkilenecekleri kesin. galatasaray’da da bu kadar sık kongre kararı alındığını ilk defa görüyorum. başkan tek aday giriyor, buna rağmen yaptığı ekipten tatmin olmayıp kısa sürede yeniden seçim istiyor. ünal başkan devam eder, ama dilerim bu defa yine bir yıl sonra seçime gideceği bir yönetim yapmak zorunda kalmaz.

    --- alıntı ---**
App Store'dan indirin Google Play'den alın