resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5700
    hakkında söylenenler cidden kabak tadı vermeye başlayan oyuncumuz. lan yeter vallahi yeter sıkıldım bu ergen kitlesinden. defolun gidin ya cidden bak. yok ağa babasıymış, buranın yok yeniçeri..

    bu kadar salakça gaza gelen taraftar da az bulunur. selçuk'dan ve sneijder'den hagi olmasını bekleyenler var bu yüzden beğenilmiyorlar ne yapsalar. ayağına topu aldı mı mucize yaratacak adam arıyorsunuz da kimse bir hagi değil.

    selçuk öyle abartıldığı kadar ne kötü oynuyor ne de garip hareketleri var. 2011-2012 sezonundan bir maçtaki hücum şeklimize bakarsanız anlarsınız. bütün ofansif oyuncular sürekli hareket halinde ve topla giden arkadaşlarına yakınlar. son eskişehir maçımızda top selçuktayken veya diğer orta saha elemanlarımızdayken, sneijder de dahil burak ve pandev de sahaya dikine olacak şekilde ip gibi dizilmiş rakip savunmanın arasında duruyorlardı. açın maçın tamamını izleyin. en çok bu dikkatimi çekti bu benim.

    olay sadece selçuk'la alakalı değil. tamam kabul geçen sezon kötü oynadı, zaten melo ve sneijder dışında iyi oynayan adam yoktu takımda. ancak bu sezon ne bu kadar yerin dibine sokulacak kadar kötü, ne de şu yapılan saçmalıkları hak ediyor.

    topla çok oynuyoruz, çok pas yapıyoruz ama efektif miyiz? değiliz. rakipceza sahasındayken top bir anda bizim stoperlere kadar gelebiliyor. oyunu açamıyoruz. bu hücum varyasyonları ve çakma qral burak yılmaz'ın etkisidir. ama selçuk ile de şu çakma qral'ı bir tutmayın rica ederim.

    beklentiler çok yüksek, ayağına topu aldığında mucize yaratması bekleniyor her seferinde. ama ileri de boşa çıkan bir allahın kulu yokken xavi olsa o da yana veya geriye pas verir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın