resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 703
    (bkz: #1564156)

    16 eylül 2014 galatasaray anderlecht maçı'nda biri taktik hata biri de sezememek olmak üzere 2 taktik hata yapmış olan hocamız.

    entry'de belirtildiği gibi ilk yarı telles'in orası otobana dönünce dzemaili ile selçuk'u yer değiştirmiştir. kafasında düşündüğü dzemaili ile telles'e daha çok yardım gönderecek ve orayı kapatacaktır.
    fakat taktik hata burada ortaya çıkıyor. zaten rakibin bariz en iyi oyuncusu olan praet sakatlıktan dolayı doğan bir değişiklikle achempong sol beke çekilince sol açığa geçmiştir.
    praet'in sağ ayaklı ve sert şutları olduğunu anderlecht'i bir kere bile izlemiş olan biri zaten bilir.
    telles'i kapatacağım derken rakibin en büyük tehdidini serbest bırakmıştır.
    eminim bu değişikliği gören aklı selim futbolseverler bu golün gelebileceğini aşağı yukarı tahmin etmişlerdir.
    bu 1.

    2.si
    anderlecht hocasına maç sonu ntvspor spikeri sordu;

    hacı dedi galatasaray'da ne gördün de işte defans çıkardın yerine forvet aldın (demeye getirdiği şey gs'da bir cacık olmadığını gördün de forvet mi aldın ? )

    adam da şey dedi;
    stoperim sakatlanmıştı yedekte de o an yeterli bir oyuncum yoktu. sol bek oynayan en tecrübeli oyuncumuzu stopere çektim. galatasaray da kanatlardan hiç gelmiyordu o yüzden hayatında sol bek oynamamış achempong'u da oraya koyup risk almakta sakınca görmedim.

    işte prandelli bunu görüp hemen oraya selcuk'u cıkarıp bruma'yı almalıydı çünkü rakip zorunluluktan da olsa savunmadan feragat edip orada sana bir hazine bırakmıştı bunu değerlendirmeliydin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın