resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 699
    hayata toz pembe bakıp poliyannacılık yapmak yerine gerçekleri konuşmak lazım. devraldığı takım formsuz bir takımdı ama oturmuş bir takımdı. birbirini tanıyan futbolculardan oluşan bir takımdı. şimdi ise herkes birbirini yeni görmüş gibi davranıyor, adapte sorunu yaşıyor.
    en uyumlu ikilimiz olan selçuk-melo sanki ilk kez oynuyorlar gibi alan paylaşım hataları yapıyor. pas alışverişlerinde, topu oyuna sokmalarda hatalar yapıyorlar. bu ikilinin burak ve sneijder'le uyumu da sorunlu durumda.

    geldiği vakit yapması gereken yeni bir takım oluşturmak değildi. zaten takımımız vardı. varolan sorunları tespit edip gerekli şeyleri yapacaktı. takıma yeni bir hava katacak, futbolculara özgüven aşılayacaktı.

    allah aşkına 16 eylül 2014 galatasaray anderlecht maçını seyreden yabancı birisi galatasaray için ilk kez birarada oynayan futbolculardan kurulu bir takım der. bunca yıllık galatasaraylıyım ben bile ulan bu futbolcular heralde yeni geldiler ve uyum sorunu yaşıyorlar dedim. halbuki cemaili ve pandev dışında herkes eski oyunculardı.

    mancini'ye kızıyorduk ama onun takımı daha organize bir takımdı. hücumda liderliği sneijder'e vermiş bazen şok pres yapan takımdı. kopenhag maçını hatırlayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın