• 44
    turnuvadaki abd takımı bugüne kadar izlediğim en iyi abd takımıydı diyebilirim. son yıllarda nba'i hiç takip etmiyorum. kobe sakatlandıktan sonra benim için nba de bitmiş oldu bir nevi. dolayısıyla yeni yetme oyuncuların hiçbirisini tanımıyordum. harden ve guy'ı isim olarak duymuştum o kadar ama izlemeye başladıkça abd takımının mükemmel oynadığını, rakiplerine karşı çok ciddi fizik üstünlüğü sağladığını gördüm. hiçbir maçı kafa kafaya oynamadılar. hep 20-30 sayı fark yaparak geçirdiler. lebronlu, carmelolu, wadeli abd takımı bile bu kadar rahat maçlar yapamamıştı. kaldı ki bu abd takımını harden-davis-irvine-farid ve thompson sürükledi. diğer oyuncular pek katkı vermedi desek yanlış olmaz. spikerlerin çok umutlu oldukları curry-rose-gay gibi oyuncular kendilerinden bekleneni veremediler. son maçlarda cusins biraz katkı verdi o kadar. yani demem o ki takım %100 le bile oynamadı ama gelene geçene 30-40 sayı fark yaptılar.

    bu takımda sanki nos tuşu varmış gibi bi basıyorlar rakibi hemen yakalıyorlar sonra bir daha basıyorlar ve uzayıp gidiyorlar. yetişmek imkansız. maçlarda bu tuşu 1 veya 2 defa kullanıyorlar sonra bir daha gerek kalmıyor.

    böyle bir takıma karşı kafa kafaya oynayan türk basketbol takımı gerçekten turnuvada bence iz bırakmıştır diyebiliriz. hem de o berbat kadromuza rağmen. tabii bunda en büyük pay ergin ataman'ın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın