• 8326
    gittikce batan sözlüktür. bildigin bataklıgın içine giriyor. içinden cıkılmaz hale geliyor. gezi dönemlerinde bilenler bilir sözlük siyaset yüzünden kapanmıstı. bu da 2. dönem sanırım.. sözlük 2ye ayılmıs yine. hergün aynı baslıklarda aynı kavgalar. yazık vallahi sözlügün eski dönemlerini özlüyorum. taraabt vardı onu da özlüyorum hiç degilse sneijder'e atıp tutuyordu ama futbol konusuyordu. bu sözlügü önüne gelenlere açan yönetime de sitemim var. sözlükte 20 yas üstü kaç kişi var bilmiyorum. liseli çogunluk hergün aynı entry'leri girip duruyor artık kusasım geldi. sözlüge giresim kalmadı artık. eskiden ne güzel birlik olurduk stadyuma gidip pankart asılırdı . ben katılmamıs olmasam da gururla izlerdim. bıraktım sözlük üyelerini mod'lar bile önüne gelene geçiriyor sözlükte.

    amac elestirmek degil artık kin kusmak olmus yazık. ne saygı var ne huzur var artık sözlükte. saat 00.00 olunca direk belirli baslıklara saldırılıyor. simdi ben bunu yazınca ne değişecek ? hiçbirsey. bunu da biliyorum tabiki. yazarlar yine mustafa sarp baslıgına bile girseler belirli kişilere laf çarpmadan duramayacak. adamın kanına işlemis cünkü laf atmadan duramıyor.

    demem o ki bu sözlük artık bataklıkta, yavas yavas kan kaybediyor ve ömrünü tamamlıyor. bunu önlemek de sözlük yönetimin elinde. ya hergün yazılan aynı yazıları silecek ya da bazı baslıkları kısa süreligine kilitleyecek. umarım sözlük modaratörleri de kendilerini o tür baslıklardan uzak tutarak biraz olsun sözlügün gelecegini düşünürler. yoksa sözlükte belirli bir kesim haric kimse kalmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın