• 20405
    k.karabük için,

    "ligin kendine göre bir kimyası var. bu kimyayı tutturmak çok önemli. bu hafta oynayacağımız istanbul başakşehir, yeni kurulmasına rağmen etkili futbolcuları olan, özellikle iki üç ciddi oyuncusu bulunan bir takım. lige nasıl başladığımız önemli değil, nasıl bitirdiğimiz önemli. çok ciddiye aldığımız bir rakip. sadece başakşehir'i değil, bütün takımları ciddiye alıyoruz. iyi konsantre olup, bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. işimizin de kolay olmadığını biliyorsunuz"

    "rakip takımların oyun anlayışını ve taktiklerini iyi analiz ediyoruz. genel de kendi felsefemiz ve oyun anlayışımız var. kendi oyunumuzu oynamaya çalışıyoruz. rakibin de birkaç etkili oyuncusuna da önlem almak durumdayız. çünkü biz topa çok sahip olan bir takım değiliz. en büyük hastalıklarımızdan bir tanesi kolay top kaybetmek. onun için de belli önemlerle sahaya çıkacağız."

    a milli takım için,

    "kötü bir başlangıç yaptık. oranın içini iyi bilen biriyim. kötü bir başlangıç yaptık ama bu her şeyin sonu değil. ben bu oyuncuların çoğuyla çalışma imkanı buldum. milli takımlarda özelikle 83 grubundan, 93 grubuna kadar. gerçekten hepsi hem oyuncu karakteri ile hem de oyunculukları ile bu milli takıma çok şey verecekler. bu milli takımı bir yerlere taşıyacak özelliklere sahipler. zaman zaman hava güneşli olmuyor. kötü bir gündeydik, ben sonuna kadar inanıyorum. mutlaka biz bu gruptan çıkacağız ve avrupa şampiyonasına gideceğiz."

    tolunay kafkas
App Store'dan indirin Google Play'den alın