• 20404
    "melo ile oynadığımız zaman sahada hep büyük kavgalar ederdik. o sahada büyük bir savaşçı. şimdi takım arkadaşı olduğumuz için mutluyum. sahada ben de melo gibi agresif olabiliyorum. hırçınlığımdan ve duygusallığımdan bazen gereksiz kart görebiliyorum. yenilgiyi kabul edemiyorum. bu benim yapım"

    5+3 için,

    "bir yabancı olarak bu kararı beğendiğimi söylemem mümkün değil. ben bu kararın içinde her zaman 5'inci olmak istiyorum. zaten üç kulvarda mücadele eden bir takım var. bir takım olmak için 23 kişi olmak lazım. mücadelenin olduğu yerde her oyuncuyu ihtiyaç var"

    4.yıldız baskısı,

    "baskı her yerde olur ama ben napoli'den geldim! orada da 10 maç kazanırsınız bir maç kaybedersiniz, hemen neden kaybettiniz diyerek eleştiriler başlar. taraftar ve medya baskısına çok alışkınım. bu sene çok farklı olacak. şampiyonluk için ve zaferler için buradayım"

    "başkan benim nereli olduğumu sordu. ben de 'totoval şehrindenim' dedim. benim doğduğum ve büyüdüğüm yerlerden bahsetmesi ve bizi çok çok sıcak karşılaması çok hoşumuza gitti"

    "şampiyonlar ligi'ne adım adım bakmalı. geçen yıl napoli'de 12 puan toplamış, ama bir gol yüzünden üst tura çıkamamıştık. orada tek gol bile önemli"

    "bu yılı galatasaray için zafer yılı olarak görüyorum. bursaspor maçını izledim, sahada iyi bir takım gördüm. iyi çalışırsak 4. yıldız için zafer bizim olur"

    "burada mükemmel bir taraftar var. arena'daki ambiyansı gördüm ve 'cimbombom' tezahüratları için sabırsızlanıyorum. eskişehir ve anderlecht maçlarını heyecanla bekliyorum."

    "ziegler iki sene önce g.saray-f.bahçe maçlarını ve atmosferlerini bana anlatmıştı. futbolu futbol yapan zaten rekabettir. derbilerde saha içinde ve saha dışında yaşanan olaylar her yerde aynı"

    "fenerbahçe'ye gol atmadan gerçek galatasaraylı olunmuyorsa, ben de şimdiden gerçek bir galatasaraylı olmak için elimden gelen herşeyi yapacağım. bunu çok istiyorum."

    blerim dzemaili

    sabah gazetesinden alıntıdır. www.sabah.com.tr
App Store'dan indirin Google Play'den alın