• 8317
    neyin kafasini yasadigini anlayamadigim bi ton adamla dolu olan sozluk. tamam abi demiroren bi sekilde geldi o koltuğa kuruldu. terimle bi ton olay oldu o surecte. yada turgay demirel cok pislik bi adam ve o koltugu haketmiyor. tamam abi bu olaylara sövdük rahatladik. ama temcit pilavi gibi her gun onumuze cikarmayin artik sunu. sikecinin takimi dedigin milli takim milletin takimi ulan. bu ulke de tayyipin degil bu halkin. basindakileri sevmiyorsun diye zararini istemek nedir abi? ben de simdi unal aysali sevmiyorum. manciniyi de son iki ay neredeyse nefret derecesinde sevmedim. ama bi macta da yenilelim istemedim. çünkü o takim ne unal aysalin ne de mancininin. o takim benim. fatih terimin de degil bulent korkmazin da degil ne biliyim iste hatta ali sami yenin de degil. o takim senin ulan. kucukken ilk formamin alindigi zamani bi ben biliyorum. aynanin karsisinda saatlerce bakindigimi, pislenmesin diye sadece misafirliklere giderken giydigimi, top oynarken yirtilir diye sirtima gecirmedigimi ben biliyorum. daha dokuz yasindaki aklimla uefa finalinde o gece heyecandan tek lokma yiyemeyen bi cocuktum ben. on yasima dair kendi anilarim bile flu iken galatasaraya dair anilari net olan bi çocuk dusunun. simdi unal aysal takimdaki maaslari arttirdi yada yonetimi dagitti diye sevmedigim icin galatasarayin basarisizligini mi istiyeyim? kim daha cok galatasarayin sahibi ulan ben mi unal aysal mi?

    eminim hepinizin benden katkat fazla galatasaray anisi vardir. sahiplenmislik duygusu sadece bana ait degil biliyorum. hepimiz icin degerli bu kulup. iste bunun gibi nasil galatasaray benimse bu milli takim da benim. bu ulke de benim. basinda kimin oldugunun onemi yok. o uc gun sonra gidicek ama ben olene kadar bagli kalacagim bu ulkeye. e simdi o zaman demiroren denen yeteneksiz yuzunden ben en buyuk degerlerimden birine sirt ceviriyim arkadas? neden bugun basketbolda litvanyanin kazanmasini istiyim? sahada cani cikan sinanin emeklerinin bosa gitmesini istiyim? bi kisiyi sevmiyorum diye neden ben dusman olayim kendi degerlerime.

    ulan pire icin yorgan yakilir mi be? hic mi sahip cikmayacaksiniz degerlerinize? hemen sinmek susmak gormezden gelmek mi sizin bu pes etmeyen muhalefetten anladiginiz? hemen herseyi birakip gitmek mi? demiroreni sevmiyorum izlandaliyim, demirelden tiksiniyorum litvanyaliyim, tayyipten kusacagim geldi almanyaliyim, unal aysali sevmiyorum fenerli olayim diye gidiyor bu liste. nereye gittigine dikkat edin. resmin kucucuk bir kosesine oyle bir odaklanmissiniz ki buyuk resmi gorebilen yok.

    e madem hala dediklerim sana bi anlam ifade etmiyorsa su ulkenin degerlerini kutsal sayan insanlara saygin olsun. gelip de ooo litvanya yazma abi. oyle yapinca bisey kazanmiyorsun, kazanmiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın