resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 1289
    karaktersizliğin ve onursuzluğun en büyük örneğidir bu mahlukat. bakınız sadece futbol dünyası, spor dünyası için söylemiyorum bu kelimeyi. genel anlamda bir karaktersizlik, onursuzluktan bahsediyorum. b.k kafalı beyinsiz sen kimsin? kendini ne zannediyorsun? neyine güveniyorsunki... deplasmanlara gitmemeler, otelde tek başına bir odada kalmak istemeler, tatilden dönmemeler, yönetimi sallamamalar, teknik direktörü sallamamalar... sen kimsin ulan? sen bu kulübe ne verdin? benim aşık olduğum bu renklere, bu armaya ne verdin? ciğeri beş para etmez aşağılık bir insansın sen anlıyor musun?

    ya peki sen büyük galatasaray taraftarı? özelliklede sen ali sami yen stadının kapalı tribününün yeni açığa bakan tarafı, ya peki sen yeni açığın numaralıya bakan tarafı... sahada benim aslan yürekli futbolcularım canını dişine takmış mücadele ediyorken bu adamı kazanalım diye diye benim aslan yürekli topçularımı köşeye itip aslolanın bu herif olduğunu söyleyen siz değil miydiniz? gırtlaklarınız yırtılırcasına kendisine tezahürat eden siz değil miydiniz? ilk paragraftakileri nasıl olduda görmezden geldiniz işte ben bunu anlamıyorum!

    o yüzden bütün suç bu ikinci paragrafta bahsettiğim taraftar zihniyetindedir. ciğeri beş para etmez aşağılık biri çıkmış benim uğruna canımı verebileceğim arma'yı hiçe saymış, onlarda çıkmış bu mahlukatı kollamış. olacak iş mi bu? hangi zihniyetle böyle bir mantık olabilir? peki aynı zihniyet burada, forumlarda, kısacası sanal alemde kendi formasını iyi veya kötü taşıyan sabri sarıoğlu ile sabahtan akşama kadar dalga geçmemiş midir? bunu okuduktan sonra bile geçmeyecek midir? elbette geçecektir... ama şunu sakın unutmayın, beceriksiz olsa bile sabri sarıoğlu samimiyetle o formayı ıslatıyor!

    edit: tff sitesinden ismi kaldırıldığı için 2 yıldır söylemek istediğimi nihayet söyledim. o formayı tekrar giyme ihtimali olsaydı söyleyemezdim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın