• 20346
    --- alıntı ---

    (gbkz: italyanlarla ilgili neler düşünüyorsun? türkleri avrupa’da en çok ispanyollara ve italyanlara benzetirler. sence de öyle mi?)

    çok sıcakkanlılar. beni italyan sanıyorlar, ne dediklerini anlamadığımı görünce biraz şaşırıp yine italyanca konuşmaya devam ediyorlar! yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. hepsini çok sevdim. sokakta benimle fotoğraf çektirmek istediklerinde çok yaklaşmıyorlar, uzun uzun rica ediyorlar. roma taraftarları da takımına çok bağlı, türkiye’deki koyu taraftarlardan hiçbir farkları yok.

    (gbkz: seni hemen tanıdılar mı?)

    evet, saçlarım sağ olsun!

    (gbkz: kulübe geldiğinde sorduğun ilk sorular ne olmuştu? hangi futbolcularla iyi anlaşıyorsun?)

    yurt dışında oynamayı hep merak ederdim. avrupa’ya gençken transfer olan nadir futbolculardan biri oldum. heyecanlıydım, ilk antrenmanımı bekliyordum. takım arkadaşlarımı gördüm, totti’yi gördüm. en çok onu merak ediyordum. nasıl biri, nasıl görünüyor, bana nasıl davranacak… ilk antrenmandan önce tanıştım, hepsi çok eğlenceli, güler yüzlü insanlar. pjanic ve urby emanuelson’la aram çok iyi.

    (gbkz: sana neler soruyorlar?)

    hepsi istanbul’u biliyor. çoğu gitmiş, beğenmiş. türk kızlarını soruyorlar en çok, güzel olup olmadığınızı soruyorlar! türk yemeklerini soruyorlar bir de. mesela bizim ikinci kaleci benden baklava istedi. fenerbahçe’yle oynayacağımız hazırlık maçından önce alper potuk’u aradım. o da gelirken yanında kocaman bir tepsi baklava getirdi. aziz yıldırım onu kucağında baklava tepsisiyle görünce kızmış. o da “salih’e götürüyorum” demiş. başkan maçtan önce yanıma gelip “bu ne oğlum? burada aklına baklava mı geliyor? yapma böyle şeyler!” dedi.

    salih uçan
    --- alıntı ---

    aziz yıldırım'ın takıldığı şeye bakar mısın arkadaş? nasıl bir insansın sen?...
App Store'dan indirin Google Play'den alın