• 20283
    "artık 3 temmuz süreci ile ilgili kimin ne dediği önemli değil. sadece herkes ne kadar samimi? buna bakmak lazım. 3 temmuz ile ilgili yeniden yargılama yapılacak. ama sadece biz değil geçmişe yönelik de herkese yargılama yapılmalı. bizden daha ağır suçlar işleyenler ceza görmedi. yapılanlar yanlarına kar kaldı. adalet bu şekilde sağlanmaz. herkes eteğindeki taşları dökmeli. adalet sağlandıktan sonra dost kalabilenler birbirlerinin elinizi zaten sıkacaklardır."

    "ben yanal'ı ikaz ettim ama o uymadı. kendisi ayrıldı. sözlerimi de medya yanlış yorumladı. ismail kartal ise bu camianın evladı. hak ettiği için bu görevde ve bize şampiyonluğu getirecek. yakında bu konu hakkında açıklamalarım olacak."

    "barcelona forma reklamı almayınca büyük kulüp olarak nitelendiriliyor. biz almayınca sponsor bulamadık oluyoruz. sponsorlar tekliflerde bulundu. ancak istediğimiz rakama çıkamadılar. gelecek sezon da değerini bulmazsa forma reklamı almayabiliriz. bu konuda taraftarımıza güveniyoruz. onların desteği ile bu açığı kapatacağız. geçen sene forma satışında 80 milyon lira elde ettik. bu yıl sonuna kadar ise 110 milyon lirayı geçmiş olacağız."

    "e-bilet'i destekliyorum. ama diğer tüm ticari anlaşmaları kabul etmiyoruz. taraftarımıza hangi banka ile çalışacaklarını dayatamayız. zaten pek çoğu ile bizim anlaşmalarımız var. kart parası neyse maliyeti alınsın ama taraftara zorla kredi kartı verilmesini kabul etmiyoruz. eğer buradan kazanılacak paraya ihtiyacımız olsa bilet fiyatlarını arttırarak bu geliri zaten biz elde edebiliriz. onlardan para falan istemiyoruz. biz bu işte yokuz."

    aziz yıldırım
App Store'dan indirin Google Play'den alın