• 208
    eğer benim algımda ya da okur yazarlığımda ciddi bir sorun yoksa galatasaray'a, yeni disiplin talimatına uymayan, geçersiz olması gereken bir ceza veren kurul. söz konusu cezanın yeni disiplin talimatına göre galatasaray'ın bir sonraki süper kupa maçında uygulanması gerekiyor.

    --- alıntı ---

    ayrıca, bu cezaların uygulamasında kulüplerin ev sahibi olarak oynadığı müsabakada aldığı cezalar, sadece ev sahibi olarak oynayacağı müsabakalarda ve misafir kulüp olarak oynadığı maçlarda aldığı ceza, misafir kulüp olarak oynayacağı karşılaşmalarda infaz edilecektir. benzer şekilde, lig müsabakalarında alınan cezalar, lig mücadelesinde ve kupa müsabakalarında alınan cezalar, kupa maçlarında infaz edilecek.

    ...

    seyircisiz oynama cezasının infazının final müsabakasına denk gelmesi halinde, bu müsabakada seyircisiz oynama cezası infaz edilmeyecek ve bir sonraki resmi müsabakada infaz edilecektir. bu noktada, seyircisiz oynama ve saha kapatma cezalarının infazında profesyonel lig ve türkiye kupası müsabakaları, ayrı kategori sayılacak ve her ceza kendi kategorisinde infaz edilecektir.

    --- alıntı ---

    http://www.aa.com.tr/...limatinda-degisiklik
App Store'dan indirin Google Play'den alın