• 20209
    "cesare prandelli beni pazar günü aradı ve ondan sonra herşey çok çabuk gelişti. kendisiyle telefonda konuştuktan sonra, kafamda soru işareti kalmadı. italyan bir teknik direktörün beni istemesi, benim için çok güzel bir durum idi.

    bu yaz transfer olacağımı bekliyordum, benitez ile iyi anlaşamıyorduk ve bundan dolayı istediğim kadar forma giyinemiyordum. bundan dolayı benim tam benim istediğim bir kulübün, kendi liginde şampiyonluğa oynayan ve şampiyonlar liginde oynayacak olan bir takımın beni istemesi beni çok mutlu etti.

    italya benim ikinci evim ve orada yaşamayı çok seviyorum. italya'dan çok teklifler aldım, fakat aralarında benim için doğru olan teklif yoktu. ac milan'ın teklifi de bunların arasında. bugün tamam diyordum, yarın bunu yapamam diyordum. fakat prandelli'nin teklifinde, türkiye'ye gitmenin doğru karar olduğundan emindim.

    tabiki türkiye'ye gitmem birçok vatandaşımızı şaşırtmıştır, fakat orada beni italyan bir teknik ekip ve daha önce italya'da oynamış olan birçok futbolcu arkadaşarım bekliyor. ortam süper, bunu pazartesi günü gördüm. ben bu sıcakkanlı, heyecan dolu takımda oynamak istiyorum.

    hayatta anılar çok önemlidir ve galatasaray gibi bir kulüp kesinlikle bir insana birçok unutulmaz anlar yaşamasına vesile olacak bir yer.

    vladimir petkovic ottmar hitzfeld'den sonra kartları yeniden karıştırıp masaya sürecek, umarım ben de seçtiği kartlardan bir tanesi olurum.
    herşey sisteme bağlı, şu an öyle gözüküyor ki, milli takımda 4-3-3 sistemini oynayacağız, bu benim için mükemmel olur, çünki son seneler normalde olduğundan daha ofansif oynamışımdır.

    petkovic behrami ve benim benitezi ile problemimiz olduğunu duyar duymaz napoli kampını ziyarete gelmişti. bunu hitzfeld olsa kesinlikle yapmazdı ve bu hareketi çok hoşuma gitti. petkovic ile iyi anlaşacağımıza inanıyorum."

    blerim dzemaili - isviçre'nin 20min.ch gazetesine milli takım kampında verdiği röportaj
App Store'dan indirin Google Play'den alın