• 900
    formda bir chedjou'nun kesilmeyeceği on birdir. dzemaili ve pandev transferiyle taraftarımız gaza gelip chedjou'yu falan kesmiş fakat ben ilk bir kaç hafta boyunca bu iki oyuncunun en fazla +3'ten girebileceğini düşünüyorum. uyum süreciydi, tempoya, takıma, şehre alışmasıydı derken anca form tutarlar zaten. hem formda olan oyuncuyu yeni transfer edilen başkası için kesmek takım içi dengeleri bozar. bundan sonra formayı hak eden giyecektir.

    ---------------muslera--------------

    veysel - chedjou - semih - tarık

    -------------melo - selçuk----------

    ------olcan - sneijder - bruma---

    ----------------burak----------------

    maçın ilerleyen dakikalarında da bruma-pandev / burak-yasin değişiklikleri yapılabilir.

    ligdeki muhtemel durum bu benim tahminime göre. selçuk'un formu halen düşük, belki ara ara bir yabancı +3'e çekilip selçuk'un yerine dzemaili monte edilebilir diye düşünüyorum.

    avrupa kupası maçlarında ise çok opsiyonumuz var. 4-4-2 diamond ya da 4-2-3-1'den hangisini oynayacağımıza göre değişir kadro. bunu da rakibimize göre ayarlarız muhtemelen. prandelli'nin ilk iki resmi maçından anladığımıza göre orta sahayı kalabalık tutmak istiyor. dolayısıyla 4-4-2 diamond diye tabir edilen dizilişi de ara ara kullanacağımızı düşünüyorum.

    ---------------muslera---------------

    veysel* - chedjou - semih - telles(u: eğer tarık sağ bekte yer bulamazsa ve o anki formu telles'ten iyiyse o da oynayabilir.)

    ---------------dzemaili---------------

    -----------melo ------ selçuk*------

    ----------------sneijder--------------

    ---------burak ------- pandev------
App Store'dan indirin Google Play'den alın