• 20158
    "ligin ilk haftası olmasın rağmen, en hazır en düzenli en mücadeleci bir takıma karşı oynadık. 3 gün önce ağır bir maç oynadılar ama bugün oldukça iyiydiler. ilk 15 dakika iyi başladık golü de bulduk. ama sonrasında içsel bir çekilme oldu. biz taktik vermedik. sonra golü yedik. ikinci yarı toparladık öne de geçtik. talihsiz bir gol yedik. uzaklaştırmak isterken kadlec'e çartptı. biz naptığımızı biliyoruz. bu maçı kazanmak istiyorduk. rakiplerimiz kazanmıştı. geçen sezonun aksine 3 puanla başladık bu çok iyi. haftaya trabzon maçı zorlu geçecek. oyuncularıma teşekkür ediyorum."

    "diego çok kariyerli, uzun yıllar tanıdığımız bir isim. her gittiği takımda sürekli oynadı. geçen sene de atletico'da oynadı. şu an sakatlıktan dolayı kendisini riske etmek istemedim. onu kademe kademe takıma adapte edeceğim."

    "yobo ve baroni uzun yıllar hizmet etti. bu hizmetin karşılığında taraftar bir vefa borcu ödedi. böyle şeylerin olması çok güzel. kulübümüz ödüllendirmeyle iyi bir iş yaptı. onlara da kariyerinde başarılar dilerim."

    ismail kartal
App Store'dan indirin Google Play'den alın