• 894
    ----------------------------muslera---------------------------
    veysel---------semih----------hakan----------tarık
    -------------------------------melo-----------------------------
    ----------------selçuk----------------dzemaili-----------
    pandev---------------------------------------------sneijder
    -------------------------------burak-----------------------------

    yedekten gelecek bir de olcan ve bruma var. lükse gel.

    ben takımımızın bir nevi 4-3-3 varyasyonu, tam şekliyle 4-3-2-1 oynayacağını düşünüyorum. hatırlarsanız prandelli ilk geldiği zaman 3'lü orta saha düşünüyorum demişti ama eldeki kadro buna uygun değildi. farklı denemeler yaptı ama o da pek olacak gibi değildi ve sonucunda yeni transferler yapıldı.

    ben dzemaili'nin selçuk veya melo'yu yedeklemek için değil, onlarla beraber oynamak için alındığını düşünüyorum. yabancı kontenjaninin ikisi burada gidecek. ilerideki üçlünün ikisi kesin belli. sneijder ve burak. sağ kanat veya kanat forvet olarak özellikle şampiyonlar ligi maçlarında pandev'in bu bölgede kullanılıp olcan'in yedeğe çekileceğini düşünüyorum. oyunun ilerleyen dakikalarında olcan hem sneijder hem de pandev ile yer değiştirip oyuna direk etki edebilir ki galatasaray için mükemmel bir super sub olur.

    olcan'in ilk 11 başladığı maçlarda pandev onun görevini üstlenip sonradan direk etki edecek futbolcu olur. bruma ise bahsettigim iki durum için, özellikle de açık alana dönüşen maçların ikinci yarilarinda çok büyük etkiler yaratabilir. bruma'nin ne olursa olsun ilk 11 başlaması gerektiğini düşünenler için bruma'nin bunu yapabilmek için henüz hazır olmadığı çok açık. bruma zamanla canavara dönüşecek bir futbolcu. azar azar gidip gelecek sezon üzerine takım kurulacak bir futbolcu haline getirebiliriz. bruma henüz 19 yaşında. hatirlatmakta fayda var.

    hayırlı bir 2014-2015 sezonu olur inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın