resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2923
    ne zaman orta yapacağını bilse (ki yaptığı zaman güzel orta yapabiliyor) ve biraz da kişilik olarak "hırslı" olsa, bugün alex telles bu takıma transfer olmuş olmazdı.

    ha telles transfer edilmesin demiyorum, bu takım eninde sonunda bir sol bek satın alacaktı, yerli ya da yabancı, ancak telles'e 6,5 milyon euro gibi bir rakamı sırf hakan balta ruhsuz ve hırssız oynuyor, hücuma katkısı 0, üstüne üstlük defansta da hatalar yapıyor diye verdik.

    hakan eğer hırsını sahaya yansıtabilseydi, hücuma destek veren bir emeği görülseydi, defansta son 2 senedir yaptığı hatalar bir mertebe görmezden gelinebilirdi.
    ancak hakan yokları oynayınca alex telles süreci başlamış oldu.

    hakan 2014 2015 sezonuna fena bir giriş yapmamış gibi görünüyor. en azından "savunma" açısından gayet güven veriyor. kademesi çok iyi, sezileri kuvvetli ve alanını savunma konusunda hala iyi işler çıkarıyor.

    yine 2 konuda eksik ve o konuda gelişme gösterir mi bilemiyorum.

    - hakan, müsaitsen orta aç, aç yani, korkma bu kadar, kanat uçlarda oynayan oyuncularımız da senden hallice orta açıyorlar zaten, kanat ortalarına zımba gibi kafa vurularak atılan golleri unutmaya yüz tuttuk, 1-2 orta da sen aç

    - hakan, artık biraz yüzünde hırs görelim, sinir görelim, agresyon görelim, rakibi ısırdığını görelim, kovalayıp yıldırdığını görelim, maçı kazanmak istediğini görelim. görelim ki çamdal'a mı 5 versek telles'e mi 6 versek dilemmasını yaşamayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın