• 8292
    iyice kahveye ve tabiri caizse ergen yuvasına dönmüştür. egoları galatasaray sevgilerinin üzerine cıkarmıstır yazarları. şöyle:

    burak yılmaz: bir kısım iyi diyor, bir kısım kötü. gol atıyor, yorumlar aha ben dedim işte gördünüz mü kral. bi kısım ise top tutamıyor daha 1. dakikadan bu tartışmalar baslıyor. ceteleler tutuluyor maç ile birlikte 1. ofsaytta altına binlerce entry giriliyor, tu kakalar !

    selcuk inan: ilk pas hatasında yaa ben demiştim kadro dışı bırakılm, yerine bilmem ki gelsin, öyle oldu böyle oldu.

    hakan balta: adam iyi oynuyor, yok neymiş yabancı sınırlaması olmasaymıs da bilmemne...

    tellesler, brumalar, sneijderler...

    kardeşim ya sizin kafanız güzel, ya bu oyunun kurallarından haberiniz yok, ya da burası iyice istenmeyen bir hal aldı.

    arkadasım istediğin görüşü paylaşmak da özgür olabilirsin tabiki sonuna kadar hakkın ama burda bir kaos yaratma cabası, insanların sinirini bozma cabası, troll gibi her dakika gelip buraya burak dı telles di ıvır dı zıvır dı kusma.

    hergün gelip burak yılmaz baslıgının altına top tutamıyor yeaaaa, 30 tane de gol atsa forvet olmaz yaaa yazma ! bir kere yaz, iki kere yaz, üç kere yaz ama her maç, her dakika yazma.

    10 pozisyonun 9'unu atsa 1'ini atamadı yaaa deme ! çünkü bunun futbol ile alakası yok, senin kendi iç hesaplamanı buraya taşıma !

    moderasyon bununla ilgili ne yapabilir ne kadar demokratik olur bilmiyorum ama iyice kabak tadı vermeye baslamıs durumda burası.

    eksisozluk belki de sözlük aleminin en popüleri, en fazla bilgi olanı, en güzel olanıydu taki yaklasık 4 5 seneye kadar, ne zaman olaylar cıgrından cıktı suanki bizim sözlükün durumu gibi, insanların ne guvenirliği kaldı, ne de samimiyeti.

    üzülerek belirtmek istiyorum, ben sözlüğe girdikten sonra da insanlar diyordu ki, yeni yazar almayalım işin boku cıktı, o zaman kızıyordum kendilerine ne var falan diye ama gercekten haklı olduklarını gördüm, sözlükte tuhaf bişey oldu, gerek takımın gidişatı, gerek baska seyler sözlüğü bi tuhaf hale getirdi.

    belki bir müddet kapanmaya ihtiyacı var bilmiyorum ama birşeylere ihtiyac oldugu kesin, yoksa eski havasını ve samimiyetini cok fazla kaybettiğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın