resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 1151
    çok yüksek potansiyeli olduğu fikrine katılmadığım, en azından dünya starı olabilecek kalibrede olduğunu asla düşünmediğim sol bek oyuncusu, nitekim sözlükte bir çok dost kendisinin dünya starı olabilecek yetenekte olduğunu düşünüyor.. çok basit bir varsayım olabilir ama bu kanıyı oluşturacak bir referans olarak telles'in brezilya 21 yaş altı grubunda oynamışlığı yok. çok ciddi bir potansiyel yansıtsaydı bir şekilde mutlaka brezilya 21 yaş altında şans bulabileceğine inanıyorum dünyanın gözü brezilyalı genç futbolcularda açıkçası brezilya futbol piyasası bu kadar göz önündeyken bizim düşündüğümüz "dünya starı potansiyelli" bir bek oyuncunun gözden kaçacağını hiç zannetmiyorum. ayrıca kendisini gösteremeyeceğine ve potansiyelini yansıtamayacağına dair gerekçe ise ligimizin sert olduğu bu da tartışılır..

    öyle ya da böyle bruma ismini duyunca herkesin bir beklentisi var, 20 yaşındaki şu hali ile skor gücüne direkt katkı yapabileceğine inanıyoruz nitekim bu adam o potansiyele ulaşabileceğine dair bir şeyler verebiliyor. geçen sene tıpkı bu seneki gibi çok formda olan beşiktaş'a karşı kilidi olimpiyat stadında çözen brumaydı..çok gerilere bakarsak 22 yaşında frank ribery o sert takımlara, kasap anadolu futbolcularına rağmen ligin anasını ağlatmıştı beşiktaş'ı ve 5-1'lik maçta fenerbahçe'yi tek başına tarumar eden adamdı işte star potansiyelini bu adam veriyor.. her ne kadar aynı mevkilerin adamı olmasalarda ben telleste dünya çapında bir yetenek olacak pırıltıyı hiç görmüyorum ilk geldiğinde ileri çıkışları iyiydi ama şimdi o da yok. hani şunu çok iyi yapıyor dediğim bir özelliği ne olur diye düşünüyorum bulamıyorum..

    nerdeyse 1 sene sol beki devşirme albert riera'ya emanet ettiğimiz için bir bek açlığımız vardı geçti gitti.. bakıyoruz ki riera'yı mumla arar olduk.. bence bu dakikadan sonra en iyi seçenek yabancı sayısı da ortadayken telles'i iyi bir paraya satmak yada hala potansiyeline ulaşacağına dair inanç varsa kalburüstü bir takıma kiraya verip gelişmesi adına biraz daha beklemektir. dünya starı olacağını düşünmüyorum ama belki kendini biraz olsun geliştirirse galatasaray'ın sol bekine ismini yazdıracak kadar kadroda yer bulabilir fazla abartmamak gerek..
App Store'dan indirin Google Play'den alın