• 999
    galatasaray'ın kura çekimlerinden sonra bu tarafsız yorumcuyum diye geçinen zat, ntvspor'a canlı yayında telefon bağlantısıyla katıldı.

    ve felaket tellallığı yaparak sırf galatasaray aleyhine konuştu. türk futbolu neden gelişmiyor diye bütün gün tvlerde hühöhöhöhöhö diye diye dolaşan adam. insanların umudunu kırıp endişelendiren açıklamalar yaptı.

    dedikleri de aynen şunlar;

    galatasaray'ın son 2 sezonuna bakarak bu gruptan kesin çıkar derdim. ama şu oyunla onu söyleyemem. geçen sene olsa filan gruptan çıkabilirdi. bu sene pek öyle görmüyorum.

    ulan gs ilk senesinde grupta favoriydi zaten manu ve gs'ın çıkması normal bir durumdu çıkamaması anormaldi. buna performans olarak değil de takımların kim olduğuna bakarak zaten görebiliyordun.

    2. sezonda gs deyim yerindeyse ölüm grubuna düştü. real madrid ve juventus. sen diyebilirmiydin galatasaray bu gruptan çıkar veya çıkabilir.o gözle mi izledin geçen sene kura çekimini.

    geçen sene lige çok kötü başlayan bir galatasaray vardı. eskişehiri ve bursasporu yenememişti ilk haftalar istediği puanları toplayamadı.

    fatih terim kovuldu. futbolcular hayata küstü.top oynamadı. mancini geldi. istikrarsız kadro ve tat vermeyen oyun oynattti

    ulan sen bunları görerek mi gs bu gruptan kesin çıkar diyebildin ? soruyorum mehmet demirkol'a.

    sen geçen sene hangi futbola bakarak gs bu gruptan çıkabilir diyebildin. ligde zor puan toplayan galatasaray. zar zor 2. olan gs. real madridden 6 yiyen gs'ı görüptemi çıkar dedin de bu sene mi onu diyemiyorsun.

    şimdi 1 tane resmi maç izledin. tranferleri tamamlanmamış bir takım izledin. daha hazır olmayan bir takım izledin.hazır olmayan ve bjk karşısında neler yapan bir arsenal izledin.

    senin neren tarafsız be adam.canlı yayına bağlanıp insanların içini karartıyorsun. daha ligin başlamamış sen girip insanların ruhunu köreltiyorsun.

    ayrıca ntvspor da kura çekimleri var;

    yorumcular: ali ece, özgür buzbaş, ercan taner
    yayına bağlananlar: mehmet demirkol, güntekin onay

    ulan bu adamların hepsi beşiktaş ve fenerbahçeli koskoca ülkede gs'lı yorumcu, gazeteci, sporcu, eski futbolcu kalmadı da

    bu adamlara mı kaldı gs'ı yorumlamak yorumlamayı geçtim aleyhine konuşmak. lafa gelince türk futbolu neden avrupa da başarılı değil.

    sen tarafsız yorumunu yap sonra geç. kendi takımını savunuyosan savun.

    uydu yayında 1 milyon kanal var ama 1 tane adam akıllı spor kanalı yok.

    sonra türk futbolu

    pehhhh...
App Store'dan indirin Google Play'den alın