resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 1126
    adi galatasaray ile anilmaya basladiginda videolarini ve bir kac macini seyretmis, bir numarasini görememistim. nitekim transferi beni hic heyecanlandirmadi ve yalan yok, geldigi gunden beri de isinamadim kendisine. ne yazik ki bugune kadar göstermis oldugu performans ile telles de beni yaniltmadi. göruslerimin hala arkasindayim. gecen sezon kacan sampiyonlukta burak'in atamadiklari ile kendisinin 4-5 kritik macta yapmis oldugu hatalarin payi cok buyuk. zira deplasmandaki chelsea macinda da dökulmustu.

    yine de uzuluyorum galatasaray icin. ne zaman bir genc oyuncu transfer edip umutlansak, elimizde patliyor. bu zamana kadar alip, yetistirip dunya piyasasina kazandirdigimiz yabanci oyuncu hatirladigim kadariyla yok. bir ribery vardi o da kacip kurtulmasa belki cok farkli yerlerdeydi, yok olup gitmisti kimbilir...

    galatasaray'daki ortam ve baski genc oyunculara göre degil. o yuzden bundan sonra transfer politikasini oturmus oyuncular uzerine kurmamiz gerekiyor. 25 yas alti oyuncu almamak bir örnek olabilir mesela. ontivero, telles ve bruma harcanip gidecekler gözumuzun önunde.

    insallah yanilirim.

    insallah telles, eger icinde varsa (bence yok) o cevheri cikarir. dunyanin sayili sol bekleri arasina girer ve neticesinde galatasaray'im kazanir. kendisini elestirenler de galatasaray'i dusundugu icin elestiriyor. 21 yasinda bir cocuk ile ne alip veremedigimiz olabilir? sadece oynasin istiyoruz.

    oynasin ki cimbom da yurusun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın