• 8267
    geçen sene melo'nun yaptığı hareketler yüzünden onu en ağır eleştiren, hatta bu sebepten sözlükten fazlasıyla tepki çeken biri oldum.
    (bkz: #1457236)
    şimdiyse 25 ağustos 2014 fenerbahçe galatasaray maçında yaşananlardan sonra hepinizden teker teker özür ve af diliyorum. melo'nun dil çıkarması falan ancak nüktedan şaka seviyesinde kalır volkan'ın yaptıklarının yanında.
    bundan böyle galatasaray formasıyla mücadele eden basketbolcu, futbolcu, voleybolcu, atlet vs her sporcunun sonuna kadar arkasında duracağıma. eleştirsem dahi aforoz etmeyeceğime yemin ettim. galatasaray formasının volkan,ilkan,emre gibi karaktersiz adamların sırtında olmaması bile bir gurur kaynağı inanın.

    biliyorum ki hepimiz üzgünüz, canımız sıkkın. kimimiz burak yılmaz'a, kimimiz selçuk'a kimimiz telles'e veya melo'ya kızgın. bu takıma sonuna kadar destek olmalıyız. bugün bilineni bir kez daha gördük ki başka galatasaray'dan yok, kaybettiğimiz yalnızca bir kupa. kenetlenmeli bir ve beraber olmayı öğrenmeliyiz. bunları o futbolculara nasıl duyuracağımızın yollarını aramalıyız. protesto ile hakaretle kaybeden sadece galatasaray olur, üzülende biz. onun için indirin savaş baltalarınızı sözlükteki bütün kardeşlerim. ne fanboy muhabbeti ne de, troll muhabbeti döndürmeyelim artık. galatasaray hatalarını görmeli bunlara çözüm aramalıdır. yanlışın neresinden dönersek kar. bunu yaparken takımla birlikte bu platformda galatasaraya gönül vermiş bizlerinde dahil olması gerekmekte.

    haddime olmayarak nacizane bir şeyler söylemek istedim bu konuda. bugüne dek sözlükte tartıştığım, kendisine ters birşeyler söylediğim kim varsa onlardan da özür dilerim.

    bu gece üzüntümden uyuyamadım. ancak bir şeyi asla unutmadım. galatasaray umudun diğer adıdır. belki bir kupa kaybettik ama galatasarayı kaybetmeyelim yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın