2014 Türkiye Süper Kupası Final Maçı
20:29 Manisa 19 Mayıs Stadı
2 - 3
Penaltılar Sonucu
  • 244
    öncelikle saha zemininden bahsetmek lazım. bi' ülke düşünün ki, ikliminin geneli açık alan sporlarına bu kadar müsait olsun ve bu kadar kötü zeminlere sahip olsun. üstelik milyar dolar değerindeki futbol endüstrisinin en büyük iki sermayesinin karşılaştığı maçta! top çime veya çimle karışmış toprağa takılıp gitmiyor. rezalet ötesi bi' durum. şikeyi aklaması için atanan federasyon başkanı, "kasamız dolu, kulüplere kredi açacağız" demek yerine bi' kupa organizasyonunu takip edip maçının oynanacağı stadın zeminini nasıl denetletmez?! maça 2-3 gün kala zeminde çalışmalar yapılmış, işte türkiye'nin trajikomik hali.

    maça gelirsek: bu kötü zeminde ne kadar futbol oynayabilirdiyse o kadar oynamalıydı galatasaray. ama, zeminin dahi bahane olmayacağı şekilde deorganize ve dengesiz bi' takım halinde saçmalamaktan öteye gidemedi milyon dolarlık futbolcularımız. disiplinden uzak, güvensiz ve beceriksiz bi' takım vardı sahada. hücumda burak yılmaz'a şişirilen toplar dışında bir opsiyon göremedik. burak'ın eksiklerini bi' tarafa koyuyorum, ona kızamam bu maçta, çünkü kendisinin etkili olabilmesi için hiçbir hücum varyasyonu oluşturulamadı. selçuk'ta inanılmaz bi' geri gidiş var. takımın temposunu aşağa çektiği gibi, eskiden en önemli özelliği olan oyunu okuma ve doğru pas tercihlerini yapma yetilerini de kaybetmiş durumda. vasat bi' orta saha oyuncusuydu bugün.

    son yıllarda hiç bir derbide bu kadar deorganize ve iyi oyundan uzak bi' galatasaray izlememiştim. bireysel olarak muslera kusursuz oynadı. onun dışında veysel, chedjou, olcan iyiydi. ancak, takım çok kötü olduğu için onların da kötü gözükmesi söz konusu olabilir.

    ne yazık ki çok kötü oynadık ve kazanmayı haketmedik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın