resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5248
    beyler o formayı çıkarma olayı tamamen duygusal bence. bana çok iyimsersin belki diyeceksiniz, üzerinden okadar geçti unutuldu diyecekseniz de.

    ben olayı kendimden örnek vererek anlatıcam. beyler bende duygusalımdır, yürekliyimdir savaşılması gereken yerde elimden geleni yapan biriyimdir, bir şey benim için çok önemliyse gerçekten onun için mücadele ederim, savaşırım olmazsa o iş eğer gerçekten beceremezsem, * üzerine birde laf işitirsem sikerim işini deyip çileden çıkan biriyim. birşey için deli gibi mücadele etmişsinizdir ama elinizden gelmez, uğraşır didinir beceremezsiniz üzerine birde laf işitilirse takdir edilmek veya en azından 'canın sağolsun' denmek yerine, kötülenirse o kadar önemli şeyden anında vaz geçerim.

    selçuk'un olayda bu arkadaşlar 'bence'. selçuk sahada gördüğüm kadarıyla galatasaray için gerçekten uğraşacak kendisini zorlayacak biri ama bazen elden birşey gelmez, bazen 29182093812 metre koşsanızda yenemezsiniz futbolda. okadar 'duygusalca' uğraşırken, kendinizi zorlarken, deli gibi emek harcarken taraftar tarafından ıslık yerseniz başlarım sizin yapçağınız işe moduna girebilir duygusal bir kişi.

    duygusalsanız sinirlendiğinizde gözünüz bazen hiç birşeyi görmeyebiliyor..

    ama bu olay tamamen budur diyemem. çünkü selçuğun iç sesi değilim. selçuk duygusal biri ama o kesin.

    galatasaray'a geldiğinden beri sayesinde çok şey değişti. emek sarfetti, karşılığını para olarak alıyor diyeceksiniz de. ozaman paraya bakardı kendini hırpalamazdı uğraşmazdı, gol attığında deli gibi sevinmezdi.

    beyler 4. yıldız diyoruz ama şampiyon olamazsak bu sene, bazı oyuncularımıza gerçekten sahip çıkalım taraftar olarak ! bu isimler belli. diğerlerine karışmam ancak

    selçuk inan
    semih kaya
    felipe melo
    fernando muslera
    wesley sneijder

    diğerleri için çok fazla birşey diyemeyeceğim ama bu 5 futbolcuya kayıtsız şartsız taraftar sahip çıkmalı, hakediyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın