• 81
    sevgili ağabeylerim, dostlarım, kardeşlerim ;

    malumunuzdur ki bugün de bir yenisi ağrı / diyadin'de eklenmek sureti ile şehitlerimiz var.

    kendim güney doğu'da askerlik yapmış bulunmamdan mütevellit ve ayrıca şehit olan genç kardeşimiz emre'nin kuzeni ile beraber askerlik yapmış olmamız sebebi ile yazdığım entry'den dolayı 6 ay ceza almış bulunmaktayım.

    tavrım net ve serttir.hiç bir zaman ne geri vites yapmışımdır, ne de kimseden çekinmişimdir. yazmış olduğum her kelimenin sonuna kadar arkasındayım.
    orada şehit olan 23 yaşında gencecik bir vatan evladıydı. yıllardır eziliyoruz komplimanı ile ortalıkta dolaşan, ülkenin kaynaklarından faydalanıp hala ağız eğen ruhu satılmışların sıktığı kurşun ile şehadet mertebesine erişti emre kardeşimiz.

    şu sözlük bünyesinde yazar olduğumdan beri kesinlikle siyasi herhangi bir davaya karışmaktan kendimi men etmiştim ama bende peygamber değilim o kadar sabrım yok. sabır taşı çatlayınca da ağzıma geleni söyledim.

    gelelim hkwoo kardeşimize;
    seninle hesaplaşacak olmamızın sebebi bana 6 ay ceza vermen değil. ben yazımın oradan silinmemesini istememe rağmen yazımı silmen madem bana her cezayı verin razıyım dediysem o yazıyı oradan silmeyecektin. ikinci isteğimi kabul ederken birinci isteğimi yerine getirmemen yüzünden seninle hesaplaşacağız bunu bil.

    özet geçmek gerekirse ben kendisi arkadaşımızın etnik grup dediği arkadaşların içinde büyümüş olduğumu belirtmek isterim. kendi eniştesi o etnik gruba dahil olan bir insana nefret söylemi yapıyor diyemezsiniz. bizim nefret söylemimizin kime ve kimlere gittiği apaçık ortada.

    sözlük bünyesinde daha önceleri ulu önder gazi mustafa kemal atatürk'e laf edilirken verilen cezaların daha hafif olduğunu belirtmek isterim.

    velhasıl-ı kelam bu veda mesajı değildir.

    unutmayın ; kavuşacağiz elbet gelecek şubat!

    eğer benimle iletişime geçmek isteyen olursa twitter'dan ulaşabilirsiniz.

    büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim.

    vesselam!

    yapma hayrettin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın