resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 1053
    galatasaray taraftarının geleceğe yönelik alınan bir oyuncunun galatasaray'a imza attığı gün potansiyeline ulaşmış olmasını beklediğini gösteren futbolcu.

    21 yaşındaki telles için 30 yaşını geçmiş ve kariyerinin büyük kısmını kalburüstü kulüplerde geçirmiş riera ile bir tutmak ve kıyaslamak başka türlü açıklanamaz çünkü.

    evet riera daha iyi bir futbolcuydu ama riera olmuş bir futbolcuydu. telles ise gelecek vaadeden ve bazı şeyleri yapabildiğini geçen sene ufak da olsa kanıtlamış bir futbolcu. bu adamın yaşındaki türk futbolcular galatasaray altyapısından çıkamıyor, çıktığında ve berbat performans sergilediğinde "daha genç, olacak" diye savunuluyor, olmayınca da en fazla gideceği yer bucaspor filan oluyor.

    semih kaya ilk çıktığında yaptığı en basit pasta bile stad alkıştan yıkılıyordu. bu taraftar semih'i sırtına vura vura, destek vere vere bu günlere getirdi. ama nedense telles, bruma gibi futbolculara bu sabır gösterilmiyor. bruma'dan bile gelir gelmez harikalar yaratmasını, maç çevirmesini bekledi bu taraftar. elinden gelenin en iyisini de yaptı ama yine de yaranamadığı, "12 milyonluk kazık" diye tabir eden bir taraftarımsı kesim var.

    ne zaman öğreneceğiz şu formayı giyen futbolculara sahip çıkmayı çok merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın