• 994
    biraz önce yine zırvalamış olan yorumcu.

    bugün geç kalktım. dün tatilden döndüğüm için oldukça yorgundum. anca uyanabildim. kendime bir kahve hazırladım ve televizyonun karşısına oturdum. zap yaparken ise ntv spor ile karşılaştım. neyden bahsediyorlar diye bakınır başka kanala geçerim genelde ancak bu sefer dikkatimi çekti.

    adamlar beşiktaş'ın arsenal maçı ile ilgili konuşmasını bitirdikten sonra, gazete haberlerini ve röportajlarını okumaya, yayınlamaya başladı. sanırım ünal aysal fenerbahçe ile ilgili az da olsa dostluk rüzgarlarının estiğini filan söylemiş. en azından erkek basketbol final serisinde yaşananlar, şu an yaşanmıyor. belki de bunlardan bahsetmiştir. ben de tam bilmiyorum.

    zat-ı muhterem dedi ki: '' madem dostluk rüzgarları esiliyor, maç neden küçücük bir stad olan manisa'da oynanıyor ? manisalılar kızmasın ancak pekala manisalılar izmir'e de gidebilir. daha büyük bir stad olan atatürk stadı'nda maç oynanabilir. biz de dostluk rüzgarlarını görürüz. '' diye beyanda bulundu.

    karşısındaki şişman bey de haklısın dedi ve geçti.

    yahu geçen sene manisa'nın soma ilçesi'ndeki kazayı nasıl unutursun ? kazanılan paranın, soma'daki dehşeti yaşamış olan ailelere verileceğini nasıl unutursun ? o olay yaşanırken tüm yardım kuruluşlarından, tüm organizasyonlardan soma için bir şeyler yapılacağı söylemesini nasıl unutursun arkadaş ? en çok izlenen spor kanalının, en çok dinlenen yorumcularındansın sen. böyle bir gafta nasıl bulunursun sen ?

    desen ki bana, soma'da hayatını kaybetmiş işçilerimizin çocukları veya yakınları o maçı manisa stadı'nda izlemeyecekse ben ne yapayım öyle uygulamayı... ha izmir, ha trabzon, ha ankara... orada toplanan paralar da pekala soma'ya aktarılabilir, mühim olan bu vahşeti yaşamış insanların ve özellikle çocukların güzel bir 2 saat geçirmesini sağlamaktır. bu yüzden manisa'da düzenlensin ve bu olayı yaşamış insanlara bilet temin edilsin, onlarda izlesinler... kahveyi üzerime dökme pahasına yerimden fırlayıp, seni ayakta alkışlamazsam ben adam değilim...

    basitleşmeyin. soma olayı'nda ekrandaki söylemleriniz nerede, şu an maç neden manisa'da oynanıyor konuşmanız nerede...
App Store'dan indirin Google Play'den alın