• 20009
    "büyük yıldızlarla dolu bir takımda olduğunuzda bazen isimler istatisiklerin önüne geçiyor ve chelsea'de başıma bu geldi. newcastle'dan chelsea'ye transfer olduğum için mutluyum. bu bir başarıydı ve orada bir sürü arkadaşım var. hazard ve ivanovic en yakın arkadaşlarım arasındalar. umarım ligi kazanırlar."

    "jose beni o sezon vermek istemedi. en büyük rakiplerinden birine goller atabilecek birini hele ki mesut özil'i de transfer etmişken vermeye içi gitmedi. bu konuda bana dürüstçe konuştu. netice olarak uzun süre gündemde olsa da arsenal'e transferim gerçekleşmedi. şimdi de arsenal'e karşı çok önemli bir maç oynayacağım. ancak hiçbir pişmanlığım yok."

    "arsenal tabii ki favori ve bizden çok daha güçlü, ancak biz de şampiyonlar ligi'nde mücadele etmek ve en az 6 grup maçını oynamak istiyoruz. genç ve sürekli öğrenen bir takımız. şansımız büyük." ifadelerini kullandı. arsenal'in geçen sezon chelsea karşısında aldığı 6-0'lık mağlubiyeti hatırlatan golcü isim "bu maçtan dersler çıkartabiliriz."

    demba ba
App Store'dan indirin Google Play'den alın