resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6150
    bazı radyatör kafalı arkadaşlarımıza buradan şunu hatırlatmak isterim;

    - burak yılmaz'ın oyun karakteri bellidir, özellikleri bellidir, bu adam forvet arkasına sarkmaya alışık, çoğu zaman ofsayta düşen, ofsayttan yırttığı zaman rakip kaleciyle birebir kalan ve bu şekilde attığı gollerle son 3 senede 100 golü bulmuş fırsatçı kimliğiyle katkı yapan bir adam.

    sen bu adamdan farklı bir şeyler bekliyor olabilirsin, ama biz zaten bu adamı bu sebeple almadık hacım, biz bu adamı "yapmayı en iyi bildiği şeyi yapsın" diye aldık. şampiyonlar liginde 6 gol atınca "ağam burak paşam burak", takımda forvet kalmayınca "allah belanı versin burak"

    galatasaray sözlük futbolcu harcama timi sezon başlamadan önce sataşacak birisini bulamadı muhtemelen, baktılar ki burak'ın bulunduğu mevkide eksiklik var "burak'a giydirirsek gelecekte oluşacak boşluğa binaen stres atarız" ayakları başlamış.

    bsgck a.q

    burak mevkisi ve transfer sebebi olan gereklilikleri zaten yerine getiriyor, sorun senin hedeflerini revize edip buna uygun alternatif transfer yapmayan transfer komitende. bak yönetim bile demiyorum, transfer komitesi diyorum. çünkü biliyorum yönetime sarmaya da meyillisin.

    çünkü o yönetim eşiği yükseltti, drogba dedin getirdi, sneijder dedin getirdi, terim dedin getirdi, amrabat dedin getirdi... hayır demedi hiçbirisine.

    ama şimdi, "tamam lan taraftar bunu istiyorsa bunda hayır vardır" diyebileceğimiz bir santrafor transferi üzerinde biz bile uzlaşamamışken yönetimden kimi talep edeceğiz de aldıracağız?
App Store'dan indirin Google Play'den alın