resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6141
    performansının düşüklüğünü kendisi de bildiğinden gergin olan, bu yüzden normalde almayacağı gereken bir taraftarın küfrüne sinirlenip oyundan çıkar çıkmaz tribünlere koşan, tribünlerle coşan futbolcumuz. kabul edin ya da etmeyin, futbol da günümüzde gavurun "show business" dediği alanın içinde yer alan bir spor. hele ki burak gibi taraftar bakımından -nitelik olarak da nicelik olarak da- türkiye potansiyelinde bir ülkenin en popüler takımının ilk on bir oyuncusu iseniz haklı haksız, yerli yersiz, küfürlü küfürsüz tüm tepkilere kulak tıkamak zorundasınız. profesyonel futbolculuk dediğimiz işte taraftarın övgüsünü, sövgüsünü sadece motivasyon kazanma anlamında alabilirsiniz. olayı şahsileştirmek, "sen adam mısın?" tarzında tepkiler vermek sadece sinirlerinizin bozuk olduğunu gösterir. keza bu uzun vadede yine size zarar olacaktır.

    burak'ın durumuna uygun bir örnek olarak şunu verebilirim: bütün gün çalışmışsınız. eve elinizde birkaç torbayla dönüyor; yolda, çocuklarınızın torbayı açarken nasıl mutlu olacaklarını düşlüyorsunuz. cadde üzerinde yürümeye devam ederken yanından geçtiğiniz bir karanlık çıkmaz sokaktan tekinsiz, muhtemelen hayattan hiçbir beklentisi kalmamış bir tipin doğrudan şahsınıza ettiği ağır küfrü duyuyorsunuz. tepkiniz "siktir et!" deyip yürümek ise 1'e, çıkmaz sokağa adamı dövmek için dönmekse 2'ye gidiniz.

    1 - çocuklarınız aldığınız yiyecekleri çok beğendi. üç gün sonra duydunuz ki çıkmaz sokaktaki eleman bir sokak kavgasında başına aldığı darbeyle ölmüş.
    2 - mutlu hayatınız bir çıkmaz sokakta, karnınıza aldığınız bir bıçak darbesiyle sona erdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın