resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6136
    kendisi sneijder'den çok para kazanmamaktadır. sneijder maç başılarla birlikte yıllık 3.7, artı her sene 1.3 olmak üzere imza parası almaktadır. yani senelik 4.9 milyon veriyoruz biz sneijder'e. he çok mu, asla değil.

    sıkıntı bu adamı eleştirmekte değil. elbette eleştireceksin. zaten bayağı eleştirilmesi gereken bir adam. artıları ve eksileri uçlarda. ama sıkıntı, insanların burak yılmaz'ı eleştirtmemeye çalışmasında çıkıyor ve argümanları çok çok saçma. sen 3 sayfa analiz yapıyorsun; adam geliyor ya 'daha iyi türk yok' diyor, yada '25 gol attı geçen sene' diyor. e tamam, ne yapalım yani? eleştirmeyecek miyiz böyle diye?

    ayrıca şu 25 atıyor muhabbetlerini de bırakmak lazım. bir adamın takıma verdiği katkı sadece artılarıyla ölçülmez. artılarını ve eksilerini toplarsın, artıları makul miktarda fazla ise olur verirsin. burak yılmaz 25 atıyor ama takımı da kendine bağımlı hale getiriyor. kaç kere söyledik, yazdık: burak yılmaz olmadan şampiyon olduğumuz seneki gol sayımız daha fazla ve gol sayıları takım içinde -muslera dahil olmak üzere- mükemmel bir şekilde dağılmış vaziyetteydi.

    neyse daha çok analiz yapılır, teknik yönden tartışılır da, dediğim gibi adam birazdan gelecek ve aşağıya 'ama gol kralı oluyor' yazacak. lüzumu yok yani. burak yılmaz konusu tartışarak kapanacak bir konu değil artık, maalesef.

    edit: al aha 2 altta işte. sen ne kadar ayrıntılı yazarsan yaz, ne kadar done-rakam dökersen dök. adam bu kadar sığ -kesinlikle futbol açısında söylüyorum, diğer türlü haddime değil- bir cümle kuruyor ve tartışmayı kilitliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın