resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6102
    burak ile x bir futbolcu hangi tipteler, burak hangi tipte bir oyuncu bilemiyorum açıkçası tartışmasına da girmek istemiyorum fakat, burak yılmaz nasıl iki sene üst üste gol kralı oldu, ligde avrupada nasıl böyle goller atabildi mantıklı bir açıklamada yapamıyorum.

    top tutamıyor, top indiremiyor, pas veremiyor, duvar olamıyor, takım oyununa katkısı yok, son vuruşları rezalet, yok ta yok. evet haklısınız o zaman bu kadar golü nasıl atıyor, adam gol kralı oluyor haklısınız. savunma mekanizmanız da doğru işliyor fakat mantıklı bir açıklaması yok, en azından ben yapamıyorum fakat bildiğim tek şey burak yılmaz'ın çok kötü bir futbolcu olduğu, kişiliği düzgün olabilir, beyefendi olabilir, takım arkadaşları seviyor olabilir fakat şöyle başka takımların futbolcularını izledikten sonra burak yılmaz'a tahammül dahi edemiyorum. öyle isim yapmış, ün salmış futbolcularda değil dediklerim. bir wilfried bony'e bakıyorum bir burak'a. gerçekten kendisine de bize de yazık oluyor. kendisine yapılan eleştiriler kesinlike doğrudur, tabi küfür dışında.

    özet: burak yılmaz galatasaray için yeterli değildir. tek forvetli sistemde kesinlikle 1. forvet değildir. eğer öyle olacaksa galatasaray şampiyonluğun değil ikinciliğin bile favorisi değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın