• 19984
    "geçmişte istanbul büyükşehir belediyespor olarak fair-play ruhuyla, herkesin keyif aldığı bir takım oluşturmuştuk. bugünün futbol gerçeklerine göre takımımızı daha da yukarı taşıyıp, herkesin saygı ve sempati duyduğu bir ekip olmak istiyoruz".

    "bu tesisi daha da iyi hale getireceğiz. bunun yanında da kısa vadede transferlerimizi yaptık. benim dönemimden kalan ve geçen sezon şampiyon olan kadroda hizmet eden oyuncular var. bunların organizasyonunu ve adaptasyonunu sağlamaya çalışıyoruz. şu anda sağlıklı bir biçimde yürüyor. umarım lig başladığında, bunun karşılığını alırız."

    "bizi mutlu eden taraf, oyuncularımızın antrenmana katılım sayısının yüksek olması. çok önemli bir sakatlık yaşamadık. antrenman tempolarının yüksek olması, beni mutlu ediyor. verdiklerimizi geri alma süreci çok kısa. yüzde 100 hazır değiliz ancak önümüzde 2 haftalık bir dönem var. hollanda kampında yaptığımız maçlarda oyun kalitesi artarak gitti. umarım son 2 haftayı en iyi şekilde değerlendirip, lige hazır ve galibiyetle başlamak isteyen bir takım olacağız."

    "transfer çalışmalarımız devam ediyor. ekibim ve benim için uygun bir oyuncu bulursak, transfer yapacağız. olmazsa transferi kapatıyoruz. elimde çok iyi bir oyuncu grubu var. onların ilk yarıdaki performansı, devre arasında transfer yapıp yapmayacağımızı gösterecek."

    "bu bir yarış. futbol güzel bir oyun. biz de kendi takımını destekleyen, rakibine saygı gösteren ve rakibini de alkışlayan bir seyirci profili istiyoruz. kulüp olarak iyi sonuçlar aldıkça, bilinçli seyircimizin artacağını düşünüyorum."

    abdullah avcı
App Store'dan indirin Google Play'den alın