resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:Sarıyer
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 496
    kimi taraftarda tuhaf duygular yaşatan futbolcu. iyidir, kötüdür, beğenirsin, beğenmezsin her şeyi anlarım da, biz dortmund değil bayern veya manu olmalıyız derken bunu nasıl gerçekleştirmeyi düşünüyoruz?

    öncelikle dortmund ne yapar? dortmund almanya'nın adı duyulmamış yeteneklerini keşfeder ve takıma monte ederek yükselişlerini seyrettirir bize. bunu gayet galatasaray gibi bir kulüp yapamaz. kimse oturup bir kaç sene bekleyelim, şampiyon olmasakta olur falan demez.

    peki bayern ve manu? bayern ve manu kendi liglerinde ki kalburüstü futbolcuları kadrosuna kazandırır. bunların yanına star nitelikleri futbolcuları ekler ve her sene şampiyonluğa gözü kapalı oynar. özellikle bayern, çıkış yapan her alman futbolcuyu almak için uğraşır ve alır.

    tarık çamdal şu an türkiye ligi'nin kalburüstü futbolcularından biri. anadolu'dan kaliteli 5 futbolcu say desen yoldan geçen birine, tarık bu listede olur. sen bayern, manu olmalıyım diyorsan, her sene cl'de kazandığın paraların bir kısmını böyle adamlar için kullanacaksın. sonra fener falan alınca 3-4 sene sonra biz ne yaptık dememek için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın