• 19960
    "süleyman ağabeyin ölümüyle birlikte, son zamanlarda türkiye’de 2 büyük var ibaresini kullananlar en büyük kulübünün ve camianın beşiktaş olduğunu gördü. türkiye’de sıkıntılı bir dönem geçerken ilk defa bir kavga ortamı olamadan tüm siyasetçiler, tüm renkler cenazede buluştu. demek ki süleyman ağabey şunu gösterdi bizlere, işini düzgün yaparsan herkes tarafından sevilirsin. nezakete ve saygıya verdiği önemi herkese ispat etti. inşallah süleyman ağabeyin rahmeti herkese ders olur. statlarda olaylar biter. her sene süleyman seba barış ödülü diye bir organizasyon yapmayı da düşünüyoruz. böylelikle onun saygınlığını ve nezaketini devam ettirme çabası içerisinde olacağız. süleyman ağabeyin bizi birlik ve beraberlik içerisinde tuttuğu şu dönemde kendi stadımıza şampiyon olarak dönmek istiyoruz. bu da kendisine en güzel hediyemiz olur.”

    “beşiktaş türkiye’nin en büyük camiası, fakat maalesef hiç destek görmemiş bir camia. türkiye’de bütün şehirlere 30-35 binlik statlar ve yatırımlar yapılmıştır. ama biz kimseden 5 kuruş katkı görmemişizdir. tüm paralar kendi alın terimizin paralarıdır. artık beşiktaş’ın tasarrufla borçlarını ödeme dönemi de bitmiştir.”

    transfer konusu

    “taraftarımız sahada başarılı bir takım görmek istiyor. büyüyerek borç ödemekten başka bir şansımız yok. bizim şu anda beşiktaş formasında reklam problemimiz yoktur. bir an evvel hep beraber bu stadı bitirmemiz lazım. bunu hep birlikte yapacağız. taraftarımızla birlikte taşın altına elimizi sokmamız lazım. stat ile alakalı iyi gidiyoruz. biraz geç kaldık farkındayız. 27 milyon dolar civarında loca ve vip satışı yaptık. bu paraların tümünü stada harcıyoruz. böyle büyük bir camianın oynayacağı dereceler sadace şampiyonluktur. kadro ve teknik heyet istikrarı ile bunu yapacağız. transferleri hızlı yapmak kolay fakat beşiktaş’ın bir kuruşunu sokağa atamayız. gökhan töre’yi 7.5 milyon euro’ya değil, bir siyaset yürüttük ve kolay ödemeli ve daha makul fiyata aldık.''

    fikret orman
App Store'dan indirin Google Play'den alın