• 19944
    "bu konuda söyleyebileceğim şey, tamamen oyuncu grubunun dışında gelişen olaylardan kaynaklanan bir durum. bazı kesimler bunu böyle görmese de bizim oyuncu grubu olarak bu kadar büyük bir camiada ne bir hocayı gönderebilecek ne bir hocayı getirebilecek gücümüz var. buna karar verecek başkanımız, yönetim kuruludur."

    "çok güzel bir seneydi. ancak bu sene böyle bir karar alındı. hangi nedenlerden veya neden bilmiyorum. çok da içine girmek istemiyorum. yönetim, ismail kartal hocayla devam etmeye karar verdi. tanıdığımız, çok yakın bir ağabey olarak gördüğümüz birisi. şu an başımızda hoca olacak. bizim görevimiz başımıza kim gelirse gelsin onunla çalışmak. ismail kartal, bu kulübe katkı sağlayacak yeni başarılar elde edebilecek bir hoca. biz oyuncu grubu olarak her zaman yanında olacağız."

    "bu formayı bu kadar uzun süre terletebilmek benim açımdan bir gurur."

    "inşallah bu forma altında futbolu bırakırım. bu kadar uzun süre burada oynamanın sırrı, profesyonellik, çalışmak, oyuncu karakteri belli bir noktadan sonra biraz daha ön plana çıkıyor. oynadığınızda, oynamadığınızda takıma verdiğiniz katkı çok önemli. burada çok büyük oyuncularla oynadım, çok iyi arkadaşlıklar edindim. onlar geldiler, geçtiler. oyunculukta belli bir noktaya kadar, onun dışında profesyonelliğiniz, saha içinde ve dışındaki duruşunuz önemlidir. o yüzden 12 yılda burada gerek hocalarımla gerek yönetimsel anlamda bir sıkıntı yaşamadım. umarım burada da bırakırım. en büyük isteğim bu."

    selçuk şahin, ersun yanal'ın gönderilişi, ismail kartal'ın yeni t. direktör oluşu ve kariyeri hakkında
App Store'dan indirin Google Play'den alın