• 19934
    "hayır, şampiyonlar ligi'ni hiç kazanamamış olmam canımı sıkmıyor. bir isim zirvedeyse her daim onu eleştirecek şeyler bulunur. 'gerçek' ronaldo da bu kupayı hiç kazanamadı. kazanmak için kazanıyoruz, ama bu futbolcu olarak bizi değiştirmez."

    "eğer o dünya kupası'nı kazanamasaydı insanlar yine onu en iyi olarak görecekti. ben kariyerimde ulaşmak istediğim noktalara ulaştım. futboldan tatmin oluyorum. 23 kupa kazandım ve hep elimden geleni yapıyorum."

    "devler ligi'ni kazanmak tabii ki muhteşem olurdu, kazanabilirim de. buna inanıyorum, ama olur da kupayı kazanamadan kariyerimi noktalarsam çok üzülmem. yine arkamda mutlu ve gurur dolu bir futbol kariyeri bırakmış olurum."

    "şansımız büyük, bence kazanabiliriz. bu takım en üst düzey yerlerde mücadele edecek güçte. sıkı çalışmalı ve biraz da şanslı olmalıyız."

    "artık daha güçlü ve daha tecrübeliyiz. şampiyonlar ligi'ni kazanan takım her zaman en iyi oynayan takım olmuyor. şansımız da yanımızda olursa bu güçle bunu başarabiliriz."

    zlatan ibrahimovic, sırasıyla şampiyonlar ligi'ni kazanamamış olması, maradona, kariyeri, şampiyonlar ligini kazanma şansları ve şampiyonlar ligi'ni kazanmaları için yapmaları gerekenler hakkında
App Store'dan indirin Google Play'den alın