• 19932
    sabri sarıoğlu konusunda bizim bilmediğimiz şeyler de olabilir. cesare prandelli göreve gelmeden önce kadro dışı kararının alındığını düşünüyorum. bir önceki teknik direktörümüz roberto mancini'yle alınmış bir karar olduğunu tahmin ediyoruz. yoksa prandelli, daha performansını görmeden sabri'yi uzaklaştırmak istememiştir. prandelli'ye son sözü söylemek kaldı"

    "sabri sarıoğlu her zaman galatasaraylılar için önemli bir futbolcudur. alınan karara çok şaşırdık ve sonradan tekrar a takıma çağrılır diye düşündük. yeni hocamızın önce futbolcuyu izleyip, sonra kararını vereceğine inanıyorduk. bize göre bu idari bir karardır. yoksa sabri'nin oyun anlayışından, performansından kaynaklanmamıştır. galatasaray taraftarı için başkanlık makamı önemlidir. oradan bir karar alınmışsa, mutlaka bir gerekçesi vardır. bu durum sonrası taraftarlar da yarı yarıya bölündü. bazı taraftarlar olumsuz görüş belirtirken, bazı taraftarlar ise kararı olumlu karşıladı. biz vefayı seven, bu duyguya önem veren bir taraftar grubuyuz. sabri sarıoğlu nerede oynarsa oynasın onu izleyeceğiz ve hakkındaki düşüncelerimiz değişmeyecektir."

    "bence bu yanlış karardan dönülecektir. o an için verilmiş bir karardır ama nihai karar değildir. sonuçta hala kulübümüzün sözleşmeli futbolcusu. galatasaray için varını yoğunu ortaya koyan bir isim. önümüzdeki günler çok şeye gebe. bizim tavrımız da net"

    "sabri sıkı bir galatasaray taraftarıdır ve bir taraftar gibi düşünür. birinci planda bizim için bunlar yatar. bir başka futbolcu için bunlar değer değildir. bu kriterleri göz önüne almak lazım. aksi durumda taraftarlar için buruk bir anlam ifade edecek"

    veysel giley
App Store'dan indirin Google Play'den alın