resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6062
    topu alirken yaptigi refleks hareketleri rakip defans artik ezberledigi icin topu almaya calismak yerine dirsek hizasina egilip burak'in kendilerine vurmalarini bekliyorlar. maalesef rakip art niyetli olsa da burak'in yaptigi hareketlerin %80'i faul. tabi arada alakasiz fauller de caliyor hakemler cunku burak o dirsegi aciyor, rakip de kendini yere atiyor, hakem de bunu yiyor. ne de olsa emek hirsizi dimi(?) buradaki ironiyi insanliga ders olarak anlatmak gerekir ama turkiye'de ders olarak isletsen de kimse anlamaz.

    burada en buyuk hata burak'in kendisin de ve bunu ona anlatmayan veya anlatsa da ogretemeyen hocalarinda. futbolda elin ve dirsegin yeri yok. rakibi sirtina ve kollarinin arkasina alip topu saklamak istiyorsan bunu dirsegin yukarisindan, omuza yakin yerinden olur. vucudunun parcalarinla topa degdiginde endirekt calinacak yerleriyle rakibe temas ettiginde bu buyuk oranda fauldur, siddetin cok da onemi yok.

    artik kalcasini kullanarak ve sadece dizini kirarak degil, belini de kirarak top saklamayi ogrenmesi gereken futbolcumuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın